75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

17 лютого 2020 р.

Чужа війна пройшлась по їхніх долях

     
   Страшні події Афганської війни знайшли відгук серцях наших односельців, бібліотекарі філій Каланчацької централізованої бібліотечної системи оформили книжкові виставки, тематичні полиці, перегляди літератури та періодичних видань, провели масові заходи, запросили на зустріч з читачами учасників бойових дій …  
    До 31-річниці виведення військ з Афганістану в Новокиївській
бібліотеці-філії  для користувачів оформлена книжково-ілюстрована виставка «Чужа війна пройшлась по їхніх долях», на ній представлена література про жахливі будні  Афганської  війни та фотографії наших земляків – учасників бойових дій.
     Також до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  сільська бібліотека у співпраці з Новокиївським НВК для учнів 7-11 класів  провели тематичний вечір «Без права на  забуття: Афганістан». На нього  були запрошені учасники бойових дій та голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану.
        Зі всіх сучасних збройних конфліктів афганська війна була найкривавішою,  її тінь торкнулася багатьох української родин. Вона стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей – тих, хто безпосередньо знаходився на афганській землі, і тих, хто довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.        
    Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували тисячі синів і дочок України, яким довелося нести нелегку військову службу в горах Афганістану  та інших країнах.
    Присутні у залі учні, учасники  бойових дій, односельці вшанували пам'ять загиблих учасників бойових дій на території інших держав , схиливши голови у скорботній хвилині мовчання.  Вічна їм пам'ять!
  Шануємо живих, ви Герої назавжди!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *