75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 жовтня 2019 р.

Фантазії політ і рук творіння



    Краса підкорює, вражає, полонить душу !
    В літературно – мистецькій залі Каланчацької центральної бібліотеки з успіхом пройшла анонсована зустріч з майстринею Ольгою Бондар.  
    Ольга Вікторівна коротко розповіла про себе: живе в селі Гаврилівка Каланчацької ОТГ, декоративно – прикладними видами мистецтва займається три роки. Великий вплив на формування і розвиток її  особистості мав батько –художник, який і привив  любов до прекрасного.
     Починала майстриня з полімерної глини, з ліплення  простих квіточок, а сьогодні, щоб виліпити одну вишукану троянду, пані Ольга витрачає лише 3- 5 хвилин. Її ніжні і яскраві букети напрочуд справжні, здається, найменший порух вітерця принесе аромат троянд і бузку створених руками вправної майстрині.   
    Згодом Ольга Бондар захопилася джутовою філігранню. Її вази, таці, скриньки для коштовностей, корзинки, виготовлені в цьому стилі, витончені і  ажурні. Як справжня майстриня, пані Ольга не зупиняється на досягнутому, її манять нові техніки декоративно–прикладного мистецтва.   

   Сьогодні у її доробку подарункові набори келихів і пляшок, а також речі виконані в вінтажній техніці та з елементами текстурного розпису.
   Майстриня дала майстер – клас ліплення з полімерної глини, на очах присутніх за кілька хвилин народилася нова квіточка, легко і невимушено.
  Але ж ця легкість досягалася роками шліфування майстерності!
   Пані Ольга так захопила гостей літературно – мистецької зали своїм мистецтвом, що вони попросили працівників бібліотеки організувати ще одну зустріч, на що люб’язно погодилася й майстриня.
    Директор ЦБС Н.В. Федкевич у своєму виступі поділилася своїм захопленням витворами рук Ольги Бондар, подякувала майстрині і з приємністю зазначила, що в сузір’ї творців краси Каланчацького краю з’явилася нова зірочка, висловила надію на подальшу співпрацю, подарувала квіти та вручила подяку.
    Отримала майстриня букет і від своєї подруги  Світлани Кручини, яка її підтримувала від самого початку захоплення і до сьогодні.
    Виставка робіт Ольги Бондар в літературно – мистецькій залі працюватиме щонайменше до 15 листопада, тож всі охочі можуть поринути у світ прекрасного і вишуканого мистецтва майстрині.
   Нових звершень, свіжих ідей, подальших планів  і їх втілення бажає пані Ользі Бондар Каланчацька центральна бібліотека.
  Творіть! Радуйте! Надихайте!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *