75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

18 жовтня 2019 р.

В майбутнє - з радістю !


     В Каланчацькій центральній бібліотеці створено ще одне читацьке об’єднання! 
    В літературно-мистецькому залі книгозбірні відбулося установче засідання ще одного клубу – Клубу психологічної підтримки. Керівник новоствореного об’єднання на громадських засадах Світлана Іванівна Харченко.
   Світлана Іванівна перш за все подякувала директору  Каланчацької ЦБС  Надії Федкевич за ініціативу створення клубу та пропозицію проводити засідання в приміщенні центральної бібліотеки і за люб’язно надану допомогу в організаційних питаннях.
   До речі саме пані Надія Федкевич запропонувала варіанти назв для новоствореного клубу, найкращій, на думку присутніх, обирали демократичним шляхом – набирання найбільшої кількості «галочок». І так, клуб психологічної підтримки носитиме оптимістичну назву «В майбутнє з радістю!».
        Члени клубу зустрічатимуться раз на місяць, кожного другого четверга, о 14.00. Керівник розповіла, що засідання будуть ділитися на три частини : теоретична, практична, спілкування за горнятком чаю чи кави.
     Пані Світлана наголосила на основному принципі клубу – добровільність, тобто ніякого примусу до будь чого.  Також  на першому засіданні було окреслено коло тем, які будуть обговорюватися, воно досить широке : етичні норми, сімейні проблеми,  стосунки дітей і батьків, щасливе довголіття, самореалізація, саморозвиток. Директор бібліотечної системи Надія  Федкевич запропонувала  поговорити про методи боротьби з сімейним насильством, булінгом, депресіями, самотністю і долучити до роботи в клубі ветеранів АТО-ООС.
     Пані Світлана розповіла  про психологію, як науку, історію її виникнення, що вивчає, міфологічні та магічні традиції та різні психологічні практики. Підняла питання розуміння щастя, роль позитивних емоцій в житті кожної людини.  Для зразку всі присутні мали змогу випробувати на собі  вплив дихальних  і медитаційних практик.
  Перша зустріч видалась цікавою, а  зважаючи на досвід і ентузіазм  пані Світлани Харченко подальша  робота клубу  принесе багато нового  і корисного.
  Шановні жителі Каланчацької громади ! Долучайтеся до кола членів нового клубу психологічної підтримки «В майбутнє з радістю!»
 Ласкаво просимо! 
 В майбутнє разом і з радістю!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *