75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

18 жовтня 2019 р.

Україна – Мати ! Вмій її захищати.


    В літературно – мистецькій залі Каланчацької центральної бібліотеки відбулося засідання клубу «Старшокласник».  Певною мірою воно було особливе, як для ведучої та керівника клубу пані Лариси Шаваровської, так і для гостей затишного бібліотечного залу. Для всіх воно було першим. 
 
Керівник клубу ознайомила учнів 9-А та 9-Б класів ОЗ "Каланчацький ЗПЗСО № 1" з правилами користування бібліотекою, пояснила різницю між читальним залом та абонементом. Ведуча  розповіла історію клубу «Старшокласник», а вона нараховує майже 40 років і батьки сьогоднішніх членів клубу ймовірно були його першими учасниками.

   Тема  засідання – «Україна – мати. Вмій її захищати» надзвичайно актуальна, особливо сьогодні, коли  країна шостий рік фактично знаходиться у стані війни. Молодь мала змогу переглянути мотиваційні ролики з гарними піснями про Україну. Під трагічну «Плине кача…» згадали героїв Майдану ,  хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв, які мужньо і самовіддано захищали    незалежність та територіальну цілісність України і віддали життя за її щасливе майбутнє. 
    Серед них і наші земляки Володимир Серебринський, Олександр Береза і Юрій Іржик. Вічна пам'ять  і вічна слава захисникам – героям!
    Ведуча зустрічі провела  бліц – вікторину, в якій були питання як на знання  кращих козацьких військових традицій, так і про сучасну українську армію.  Вікторина викликала пожвавлення серед юнаків, яких до речі була більшість, сподіваємось що вони дізналися для себе щось корисне і цікаве.
    Закінчилося засідання на оптимістично –  на музичній ноті.
    Каланчацька центральна бібліотека вдячна класним керівникам 9-А та 9-Б класів ОЗ "Каланчацький ЗПЗСО №1" Валентині Іванівні Обух і Олені Вікторівні Веремієнко  за сприяння у проведені зустрічі на честь Дня захисника України.
   Клуб «Старшокласник»  завжди радий бачити своїх учасників, надати корисну інформацію, запропонувати цікаві форми роботи, тож до нової зустрічі у листопаді.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *