75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

7 серпня 2019 р.

Нехай добро добром одізветься !


                              
       Вдячні за цінний подарунок!  Багаторічна мрія здійснилася!                            
       В літературно-мистецькій залі центральної бібліотеки нарешті  є  кондиціонер завдяки співпраці з благодійним фондом Євгена Рищука!
       Людина починається з добра і добром освячується – це загальнолюдська істина. Честь. Добро. Милосердя. В усі віки людство сповідувало саме ці цінності та принципи. 
     Добрими справами славиться  на Херсонщині  Благодійний фонд Євгена Рищука!
    Днями Каланчацька центральна бібліотека отримала щедрий, прекрасний  подарунок, про який мріяли багато років поспіль. Мрія відвідувачів книгозбірні, учасників масових заходів та самих бібліотекарів здійснилася.
    В літературно-мистецькій залі при проведенні заходів,  навіть у неймовірну спеку, тепер приємно, прохолодно, затишно. Адже влітку у велику спеку взагалі жарко у будь-якому приміщенні, а якщо на свої зібрання, тематичні заходи, свята приходить 30 - 40, а іноді майже 60 чоловік, взагалі душно, неможливо дихати, люди обливаються потом, навіть й при відчиненому вікні.
   Що книгозбірня потребує кондиціонер, хоча б один, у літературно-мистецьку залу, почула представник благодійного фонду, депутата Херсонської обласної ради Євгена Рищука в Каланчацькому районі Євгенія Півненко. Пані Євгенія тихенько собі занотувала про нашу проблему … Й, ось, нарешті, подарунок !
  Бібліотека стає більш сучасною, комфортною, більш привабливою для відвідувачів, для проведення масових заходів, засідань клубів за інтересами, відпочинку та спілкування пересічних жителів громади.
   Шановні  наші відвідувачі, шановні односельці та гості селища! Завітайте до центральної бібліотеки! До Вашої уваги книжковий фонд майже 120 тисяч примірників різногалузевої та художньої  літератури, послуги інтернету, довідки різного характеру, цікава краєзнавча література, виставки народних умільців, різноманітні клуби за інтересами та інформаційні і пізнавальні  заходи на різні смаки та уподобання, цікаве спілкування та задоволення всіх інформаційних потреб, буккроссинг, послуги міжбібліотечного абонементу, а  також можна замовити поза стаціонарне обслуговування за місцем проживання чи тимчасового перебування тощо. Тут на Вас чекає комфорт, милі, приємні, усміхнені обличчя бібліотекарів. Тут Ви гарно та з користю для себе проведете вільний час! Й все це в гарно облаштованому, прохолодному, комфортному залі з кондиціонером.
     Висловлюємо щиру подяку Благодійному фонду Євгена Рищука, за  турботу, чуйність та небайдужість до потреб жителів громади та відвідувачів книгозбірні, за глибоке розуміння наших проблем.
    Євген Миколайович Рищук та його благодійний фонд – один з небагатьох, які з великим розумінням ставляться до інтересів та потреб населення, допомагають та відгукуються добрими реальними справами.
   Ваша допомога – це прояв уваги, доброти та турботи, піклування та створення належних умов праці та відпочинку жителів громади.
   Колектив Каланчацької центральної книгозбірні, відвідувачі, учасники заходів та об’єднань за інтересами бажають благодійному фонду та особисто  Євгену Миколайовичу, його помічникові в нашому районі Євгенії  Василівні Півненко міцного здоров’я,  нових гарних починань, подальших успіхів в розвитку фонду, вдячних друзів.
  Нехай кожна година вашого життя буде щасливою, кожна мрія здійсненною, кожна мета досягнутою, кожен день добрим, кожна справа успішною! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *