75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

5 квітня 2019 р.

В ФанКлубі «КіноПошук» – нове дихання !


    Каланчацька центральна бібліотека і ФанКлуб «КіноПошук» розпочали плідну співпрацю з українським кінодистриб'ютором  та кінокомпанією «Артха́ус Тра́фік»,  що спеціалізується на прокаті та створенні арт-кіно.
    Кінокомпанія працює на  кіноринку у грудні 2003 році і стала першою, хто почав займатися в Україні кінопрокатом артхаузного кіно.  
     04 квітня відбувся черговий кіносеанс, шанувальники кіно мали гарну нагоду знов в колі друзів насолодитися широкоформатним фільмом…
    Перед початком чергового кіносеансу керівник ФанКлубу «КіноПошук», бібліотекар відділу обслуговування центральної книгозбірні Лариса Шаваровська  продемонструвала трейлер фільму «З божої волі»,  люб’язно наданого українським кінодистриб'ютором  та кінокомпанією «Артха́ус Тра́фік»,   який піднімає надзвичайно важливі і неоднозначні проблеми сучасного суспільства.
    Учасники ФанКлубу також обговорили план перегляду кінофільмів на квітень, висловили свої пропозиції, які обов’язково будуть взяті до уваги.
    Більше інформації про кінокомпанією «Артха́ус Тра́фік»  можна знайти за посиланням  https://www.facebook.com/ArthouseTraffic/
     «КіноПошук» не прощається зі своїми глядачами, а говорить : «Шановні Фани,  до зустрічі, до наступного четверга!»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *