75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

1 березня 2019 р.

Юні каланчакці –відвідувачі «КіноПошуку»!

      
      Відвідувачами Кіносалону ФАН-КЛУБ  «КіноПошук» є вже й юні! 
    28 лютого Кіносалон ФАН-КЛУБ  «КіноПошук» Каланчацької центральної бібліотеки запросив юних жителів Каланчацької  громади до літературно - мистецької зали – розважитись та переглянути два мультики.
    Мультфільми недарма займають особливе місце в наших серцях, незалежно від того ностальгія це за дитинством чи любов до жанру анімації, нам хочеться занурюватися в світ казки знову і знову. Таку приємну нагоду мали відвідувачі клубу «КіноПошук»  28 лютого, переглянувши мультики «Бебі Бос» та «Іван Царевич та Сірий Вовк».
     «Бебі Бос»  – кумедний мультфільм про американську родину Тепмлтонів. Тато, мама і їх улюблений син Тім жили звичайним життям, поки в сім’ї не знайшовся ще один хлопчик.  Після появи малюка, життя родини кардинально міняється!
    Головним героєм мультфільму стає маля з унікальними лідерськими здібностями. Зазвичай його ровесники цілими  днями лежать в ліжечку і смокчуть пустушку, але  юний Бос не такий! Він бере кермо влади великої компанії в свої руки, призначає  зустрічі, проводить конференції, обставляє конкурентів і повертає бізнес до стану кращих часів.
    Чудовий анімаційний фільм про сім’ю і дружбу,  дає дотепну відповідь на питання – звідки беруться діти і який з гумором і лагідною повчальністю розповідає про вічні цінності .
     Сюжет казки  «Іван Царевич та Сірий Вовк»  всім знайомий, в деякому царстві жила-була прекрасна і премудра Василина, дочка царя. І була вона красунею і розумницею, закінчила Сорбонну і Кембридж, одна біда, заміж не хотіла. Ох і набридло це цареві, і вирішив він видати Василину за  першого зустрічного. Ним виявився Іван, простий сільський парубок який мріє стати пожежником, через свою мрію був вигнаний з Тридесятого  царства в Тридев’яте.  Але не все так просто, перш ніж стати чоловіком Василини, йому треба пройти  випробування, як  зазвичай, «піти туди не знаю куди і принеси то не знаю що».
     Тепер Івану та його помічникові Сірому Вовкові пригоди забезпечені,  діватися нікуди, запала в серце парубка розумна красуня Василина.
     Подорожуючі зустрінуть вони Бабу – Ягу і мудрого Кота, і Горинича, й вертляву Білку. І буде  бій з Кощієм, з якого  повернеться Іван до коханої переможцем.
    Добро, порядність і кохання торжествують!
    Зробимо поправку на ситуацію і перефразуємо відомий слоган – от і мультику кінець, а хто дивився молодець!
     До речі мультики з великим задоволенням дивилися дітки разом з батьками, дехто з бабусями, діти старшого віку прийшли  самі.
    Мультісеанси відбулися о 16.00 та о 17.00  і зібрали повний аншлаг!
    Атмосфера позитиву панує в ФанКлубі «КіноПошук», тут цікаво, пізнавально, захоплююче!
   Приходьте з друзями і коханими, з дітьми та онуками!
   Юні! Приходьте з татками та матусями, з дідусями та бабусями, або з старшими сестричками та братиками.
Чекаємо на вас!   Буде дуже цікаво!
    Пориньмо разом в атмосферу кінозалу!
    Любителі кіно ! ФанКлуб «КіноПошук» чєкає на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *