75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

12 березня 2019 р.

«В колі друзів» запрошує друзів !

                                                                                                             
    В Каланчацькій селищній книгозбірні – нове об’єднання ! 
     Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня у Каланчацькій селищній бібліотеці відбулося відкриття клубу «У колі друзів».
   Організатори клубу – бібліотекар Каланчацької селищної бібліотеки Ольга Войтюк та голова органу самоорганізації населення мікрорайону «Партизан» Лариса Бруяко. 
 Клуб об'єднав жінок, але запрошує й чоловіків,  різного віку та професій, основне завдання  клубу – створити  сприятливі умови для самореалізації, можливість спілкування за межами професійної діяльності та сім'ї, виявлення та розвиток інтересів та уподобань, обмін досвідом у веденні домашнього господарства, рукоділля, змістовне проведення вільного часу в колі друзів – в бібліотеці.
      Засідання клубу плануються проводити раз на місяць у формі бесід, обговорень, годин цікавих повідомлень, жіночих посиденьок, годин гумору, літературних вечорів, диспутів та дискусій, зустрічей з цікавими людьми та інше. Учасники обговорюють план зустрічей, девіз, емблему тощо.
     Перше зібрання відбулося напередодні 8 Березня, тож і тему мало відповідну «Жінка – це мати, Жінка – надія, Жінка – це мир на землі».
     На адресу чарівних жінок, що завітали цього дня до селищної книгозбірні,  прозвучало багато привітань і музичних хвилинок – поздоровлень. Гумор, розваги, конкурси, пісні, активне спілкування у теплому колі друзів сприяли гарному настрою і на довго запам’ятаються усім присутнім.
   З особливою теплотою прозвучали напутні слова і привітання від заступника Каланчацького селищного голови Котелевича Олександра Володимировича, який побажав новоствореному клубу вдалого старту і щасливого лету, керівнику і активу творчого підходу в організації засідань, а учасникам завжди мати гарний настрій і міцне здоров’я.
    Нехай же здійсняться ці побажання і робота клубу «У колі друзів» буде плідною і цікавою, як для організаторів так і учасників.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *