75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

12 лютого 2019 р.

Подаруй книжку рідній бібліотеці!


    
     14 лютого -  Міжнародний день дарування книг.          У цей день стало доброю традицією залишати книжки в людних місцях, надавати знижки в книгарнях, дарувати книжки одне одному, благодійним організаціям та бібліотекам.
    Добра традиція дарувати книжки бібліотеці зберігається і передається з покоління в покоління.  Дарування книг  - це давня форма доброчинності, щирий порух душі, добра воля та безкорисна щедрість дарувальника. Дари приватних осіб, авторів – це не лише одне з джерел поповнення бібліотечних фондів, а й свідчення зацікавлення її життям , показник престижу бібліотеки та її місця у суспільному житті.
   Давня дружба пов’язує колектив бібліотеки і наших односельців, які  діляться з нами улюбленими  книжками зі своїх домашніх бібліотек, з задоволенням назвемо їхні прізвища : Каленська Надія Михайлівна, Холодир Микола Терентійович, Безугла Ольга Юріївна, Сухачевський Олександр Миколайович, Глушкова Таїсія Павлівна, Стародубцева Катерина Василівна, Смірнов Леонід Вікторович, Пшенична Людмила Анатоліївна, Прудка Людмила Григорівна, Пелешок Галина Володимирівна, Маслова Олександра Юріївна, Авраменко Олександр Вікторович, Радіонова Лідія Леонтіївна, Микитюк Тетяна Анатоліївна, Левицькі  Віталій Леонідович та Валентина Андріївна, Канівець Юлія Олександрівна, Семикопенко Анатолій Іванович, Куюн Сергій Миколайович з смт Каланчак, Дорошенко Сергій Григорович з с. М.Горького.
    Колектив бібліотеки щиро вдячний дарувальникам, Ваші книги є справжнім скарбом  для читачів. Ваша увага до бібліотеки радує, надихає і працівників, і читачів, адже нова книга це завжди свято для широкого читацького загалу.
  Акція «Подаруй бібліотеці книгу!» триває…
Ласкаво просимо!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *