75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

2 жовтня 2018 р.

Святкуємо День бібліотек …


   Традиційно в останній день вересня в святковому оформленні літературно-мистецького залу, в урочистій обстановці, бібліотекарі, користувачі, шанувальники друкованого слова, друзі бібліотек святкують Всеукраїнський День бібліотек. 
    В Каланчацькій центральній книгозбірні свято пройшло, як завжди, урочисто, цікаво, з елементами театралізації. Святкова розважальна програма «Святковий RELAX – день «Жива газета» пройшла, як кажуть,  «на одному диханні».
    Як й в кожній газеті, наша бібліотечна «Жива газета», була представлена декількома стінками… А в залі були присутні … «журналісти, редактори, дописувачі, фотокореспонденти, читачі»
   Перша шпальта, як годиться, була надана «головному редактору газети» –  директору бібліотечної системи Надії Федкевич.
   Надія Василівна щиро привітала колег з професійним святом – Всеукраїнським Днем бібліотек, коротенько зупинилася на досягненнях, успіхах та нагородах останніх місяців 2018 року.  
   Вона сказала, що за цими успіхами та перемогами стоять  скромні трудівниці – наші бібліотекарі, отже, хочу щиросердно подякувати, дорогі колеги,  за сумлінну багаторічну працю, вагомий внесок в розвиток бібліотечної справи в Каланчацькій ЦБС  та нагородити тих, хто особливо відзначився в цьому році та з нагоди  нашого професійного свята – Всеукраїнського Дня бібліотек.     
    Подяками були відзначені бібліотекарі Олена Гриценко, Ольга Гавран, Валентина Гончарова, Валентина Бабічева,  Ольга Качур, Ірина Добровольська та активна відвідувачка центральної книгозбірні, керівних читацького  обєднання людей поважного віку на громадських засадах Тетяна Петруненко.
   Директор висловила учасникам урочистостей багато побажань, зокрема:  Миру!  Чистого повітря!  Любові, затишку у Ваших домівках, злагоди в родині, тепла у взаємостосунках, виповнення всіх планів та мрій !

   На другій шпальті святкової газети відбулася подорож до Німеччини, адже 2018 рік оголошено роком німецької мови. В рамках цієї захоплюючої подорожі учасники святкового дійства з великим задоволенням подорожували знайомилися з традиціями й звичаями цієї країни в ігровій та пізнавальній формі.
Перед бібліотекарями «предстали» історичні та географічні пам’ятки Німеччини, традиційні страви, навіть, святкове вітання від канцлера Німеччини «Ангели Меркель» у майстерному виконанні бібліотекаря центральної книгозбірні.

    Наступна шпальта – вітальна. Стало доброю традицією у день святкування Всеукраїнського дня бібліотек вітати ювілярів року. Цього року колеги урочисто привітали Ольгу Войтюк, Наталю. Яковлєву, Тетяну Жук та Олену Дудченко. 

    Директор бібліотечної системи щиро привітала ювілярів, вручила їм Подяки за сумлінну працю, гарні троянди та сувеніри, а ведуча свята, бібліотекар Ольга Гавран провела з «винуватцями свята» цікаві ігри – поздоровлення.    

   Колег привітали бібліотекарі сільських філій, працівники бібліотеки для дітей, завітала на свято з подарунками й Червона Шапочка…
Учасники святкування з задоволенням передивилися відео-фільм про один день з життя-буття читальної зали бібліотеки. Глянули на свою професію збоку, насміялися досхочу…
 Свято пройшло дуже цікаво, надовго залишиться в пам’яті бібліотекарів системи.
   Зі святом, шановні колеги !!!
      

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *