75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 вересня 2018 р.

Професійне свято – з успіхами та нагородами !


      Днями бібліотекарі, читачі, відвідувачі, актив бібліотечної системи відзначили своє професійне свято – Всеукраїнський День бібліотек й знов певними досягненнями, успіхами та нагородами за свою повсякденну змістовну та творчу працю, інноваційну діяльність та креативність.   
   На  обласному фестивалі молодіжного читання «Відкрий свою книгу!» центральна бібліотека нагороджена Дипломом переможця та бібліотечкою нової сучасної літератури.
     На виїзній сесії для директорів  ЦБС Каланчацька бібліотека вже вкотре підтвердила сучасний інноваційний та креативний підхід щодо своєї діяльності, визнана кращою бібліотекою серед центральних бібліотек Херсонщини. Нагородою стало Посвідчення Херсонського регіонального центру Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів  (IREX) за програмою «Бібліоміст» у співпраці з Всеукраїнською бібліотечною асоціацією.
    За організацію проведення Великої літературної естафети «Гончар крокує Херсонщиною», присвяченої 100-річчю з дня народження письменника –
Подяка від Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара та  бібліотечка нової сучасної літератури.
    Чергова перемога днями – в обласній національно-патріотичній акції  «Ми – українці». Нагорода  -  Грамота та комплект нової сучасної літератури.
   Наступна нагорода –  Почесна грамота  та сертифікат на суму 1000 грн в мережі магазинів «БюроКрат» за перемогу в конкурсі на кращу еколого-орієнтовну діяльність за напрямком «ресурсозбереження».
   За вагомий особистий внесок в розвиток бібліотечної справи директор Каланчацької централізованої бібліотечної системи  нагороджена Подякою Міністерства культури України.
    Так тримати, колеги !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *