75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

27 червня 2018 р.

Гаврилівська бібліотека – центр спілкування та дозвілля

  
    Останньою в ланцюжку відвідань провідними спеціалістами Каланчацької централізованої бібліотечної системи сільських бібліотек-філій, надання методичної допомоги стала  Гаврилівська книгозбірня.  
    Господарює тут – Галина Журинкіна, за фахом викладач музики, а за покликом серця – творчий, креативний  бібліотекар.  
     Бібліотека займає одну велику, простору кімнату в сільському будинку культури. Книжковий фонд становить 12702 екземпляри художньої та різногалузевої літератури, протягом першого півріччя вже перереєструвалися майже всі користувачі, записалися до до бібліотеки й гості села.
    Вже багато років поспіль для дорослих в бібліотеці діє клуб творчих односельців «Позитив», де збираються користувачі зі спільними інтересами, які корисно, пізнавально та цікаво проводять свій вільний час – читають, співають, влаштовують собі посиденьки з чаєм та солодощами, підчас яких обговорюють прочитане та почуте, грають в шахи та шашки, спілкуються.
    Привертає увагу всіх відвідувачів фортепіано, яке так вдало вписалося в інтер’єр бібліотеки і допомагає в музичному оформленні при проведенні заходів, адже бібліотекар філії Галина Леонідівна викладач музики з великим досвідом й великою любов’ю до краси чарівних звуків.
    В приміщені красиво та затишно, багато квітів. Адже Галина Леонівна безмежно закохана в квіти, вони гарно прикрашають інтер’єр книгозбірні.
    Користувачі залюбки відвідують свою сільську бібліотеку, з задоволенням проводять свій вільний час, старанно вибираючи книжки до душі.
   Бібліотека проводить цікаві та різноманітні масові заходи щодо популяризації книжкового фонду, в  роботі використовуються  різноманітні форми, яскраво, зі смаком, індивідуальним підходом  оформлені книжкові виставки «Героїчні сторінки Херсонщини»,  «Слово Кобзаря житиме в віках», «У кожному романі існує кохання»…
    Запам’яталися відвідувачам проведені заходи:  Коктейль цікавинок «Сонячні посмішки», віршована композиція « Ми – книги», казкова зустріч для дітей «Щоб весь рік був гарний настрій – тримай у серці своїм казку».
Існує тісна співпраця з іншими організаціями та установами села, проводяться спільні заходи, бібліотекар  тісно співпрацює та допомагає Гаврилівській загально-освітній школі, працівникам будинку культури та дитячому садочку.
   Бібліотека – центр одержання інформації, цікавого спілкування та змістовного дозвілля жителів місцевої громади.
  Подальших творчих успіхів, вам, шановна Галина Леонідівна !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *