75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

4 травня 2018 р.

Зустріч ветеранів в бібліотеці

    
    В літературно-мистецькій залі Каланчацькой центральної бібліотеки  відбулася зустріч голів первинних ветеранських організацій Каланчацького району. 
    Відкрила зустріч голова районної ради ветеранів Куюн Надія Дмитрівна, яка привітала всіх присутніх з наступаючим святом -  Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Надя Дмитрівна пригадала історію тих страшних подій, втрати нашої держави у ті трагічні роки.
    Виступаючі:  Степко Любов Дмитрівна, Петруненко Тетяна Дмитрівна, Галаженко Любов Тихонівна згадали теплим словом своїх близьких, батьків, дідів, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє, Любов Тихонівна прочитала напам’ять вірші про перемогу.
   Замма Ігор Борисович – голова районної Ради, подякував всім присутнім за роботу, яка проводиться в їхніх осередках і побажав всім, щоб більше ніколи горе не приходило на нашу землю, щоб скоріше миром закінчилися ті події, які і досі тривають у Донецькій та Луганській областях.
   Фоміна Світлана Володимирівна – депутат селищної ради, приєдналася до вітань і побажала всім присутнім міцного здоров’я, довгих років життя, мирного неба і здійснення мрій.
Сольонов Олександр Олексійович – голова районної організації ветеранів внутрішніх справ, запевнив своїх колег, що зробить все, що від нього залежить, щоб підтримати і допомогти ветеранам нашого району.
Завідуюча відділом обслуговування, Олена Гриценко, провела для присутніх бібліографічний огляд літератури біля книжкової виставки, оформленої в читальному залі бібліотеки  « Перемога… одна перемога». 
Далі присутні співали пісні під карооке, які відомі всім. Згадували кожен своїх близьких та рідних, які були учасниками Другої світової війни.
   Їх вічній памяті була присвячена хвилина мовчання.
   На закінчення зустрічі всіх чекали смачний чай з печивом та цукерками від обласної організації Товариства Червоного Хреста України.
   Зустріч пройшла насичено і змістовно, оскільки ветерани порушували ряд важливих питань, що стосуються життя і побуту не тільки ветеранів, а й пересічних жителів.
   Ми бажаємо нашим ветеранам міцного здоров’я та наснаги, співпрацювати з державними структурами у розв’язанні проблем всебічного захисту соціальних, економічних і духовних інтересів ветеранів, честі й гідності всього старшого покоління, миру на нашій рідній землі – Україні.
   І памятайте – у бібліотеці Вам завжди раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *