75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

14 травня 2018 р.

Поринути в пам’ять…


 Від сивої давнини до сьогодення з поглядом в майбутнє…
  Сьогодні  Каланчацька центральна бібліотека  в літературно-мистецькій залі зустрічала  учнів 9 класу Каланчацької ЗОШ № 1 для яких була проведена інформаційна година «Таємниці бібліотек і музеїв», присвячена Міжнародному дню музеїв. 
    В залі оформлена виставка літератури «Таємниці Херсонських музеїв». На ній представлені цікаві та пізнавальні книжки даної тематики.
   Ведуча заходу, бібліотекар Маргарита Молдаван розповіла  історії незвичайних бібліотек світу…
    Потім відвідувачам була представлена презентація про дивовижні бібліотеки світу: бібліотеки царя Ашшурбанапала, Ярослава Мудрого…
  В сучасному світі, прагматичному і стрімкому, є незвичайні місця – місця, де зберігається час. Таких місць багато, вони дуже різні, але їх об’єднує назва «музеї», яка звучить майже однаково на всіх мовах світу.
Викликало зацікавлення у присутніх відео «Найбільш незвичні музеї Києва».
   У нашому селищі теж є гарний краєзнавчий музей. Звичайно, він не такий багатий, як великі музеї великих міст. Але ж зібрані в ньому експонати розповідають про історію нашого селища та його мешканців – наших предків…
     18 травня наш краєзнавчий музей запрошує всіх бажаючих взяти участь у акції «Ніч у музеї».
    На останок заходу, учні отримали домашнє завдання – написати  невеличкий нарис про наше селище: «Каланчак очима молоді».   Що подобається, що б змінили, про що хочеться розповісти всьому світові.
   Вчителька музичного мистецтва Вікторія Барановська подякувала бібліотекарям за проведений пізнавальний захід і зізналася, що їй і самій буде цікаво прочитати нариси, які напишуть учні.
  Завжди приємно бачити допитливі очі присутніх, відчувати їхню зацікавленість в даній темі.
   Старшокласники щиро дякували за цікавий захід – інформаційну годину «Поринути у пам'ять…»,  ділилися враженнями та  казали: «З нетерпінням чекаємо наступного заходу».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *