75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

7 листопада 2017 р.

Культура – це краса, творчість, любов та натхнення !!!

 

      Культура окрилює людину, робить пересічного громадянина  особистістю, неповторністю, залучає до процесу одержання знань, прищеплює інтереси та захоплення, залучає до розвитку та самовдосконалення, надихає до творчості, добрих справ та перемог, незримою силою об’єднує нас в національну спільноту… 

  З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва вітаємо всіх колег та надсилаємо  найщиріші вітання та найкращі побажання !   

      Працівники культури  присвятили себе благородній справі – нести культуру до серця кожної людини, дарувати людям світлі почуття  радості, любові, відроджувати, зберігати, розвивати та доглядати джерела духовності, добра та краси, популяризувати безцінні духовні багатства, знання – невичерпні скарби нашого народу.
     Працівники культури дарують людям душевне тепло та  злагоду, радість душі,  наповнюють життя високими і світлими почуттями, вчать розуміти, цінити та любити прекрасне, вселяють  натхнення в роботі,  натхнення на відпочинок та сприяють задоволенню  інтересів заради утвердження на землі добра, ніжності, краси, взаєморозуміння, любові та кохання.
    Велика творча праця працівників культури звернена до майбутнього, в той же час укорінена в наші вікові могутні традиції. Наша культура відкрита і доступна кожному громадянину нашої держави.
   Своєю плідною творчою працею та силою незламного духу працівники культури звеличують  рідну Україну, сповнюють  високими патріотичними почуттями…
   Повсякденна копітка та творча праця працівників культури, успіхи, досягнення та традиції – це великий скарб, який необхідно  зберігати та примножувати.
 Шановні працівники культури! Шановні колеги!
    Нехай здійсняться всі наші життєві плани, надії і мрії, а кожен день нашого життя буде лише світлим, сонячним та ласкавим, нехай дарує нам радість великого творчого натхнення і безліч життєвих перемог.       
       Нехай ніколи не згасає творчий вогник у наших серцях! 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *