75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

25 жовтня 2017 р.

Чудова новина і подарунки від «Живої бібліотеки»


   Й знов чудові книги від «Живої бібліотеки»! 
   Вже протягом тривалого часу Каланчацька центральна бібліотека тісно співпрацює з Благодійним Фондом «Бібліотечна Країна», неодноразово брала участь у Всеукраїнських конкурсах й, майже завжди, перемагала.
   Й ось  приємна новина  –  знов перемога в конкурсі «Жива бібліотека»  й нові книжки від БФ «Бібліотечна країна».
   Сьогодні Каланчацька книгозбірня отримала 37 нових чудових  захоплюючих книжок, це приємна новина та велика радість для наших користувачів та бібліотекарів. Бібліотечка змістовно поповнила фонд нових надходжень нашої бібліотеки.
    Ми вже представили їх на огляд в літературно-мистецькій залі книгозбірні й вони зразу ж зацікавили наших постійних читачів та всіх відвідувачів.
    Нові книжки в бібліотеці – це завжди подія, а за нинішніх реалій – взагалі подія непересічна. 
    Бажаємо Вам  невичерпної енергії, аби й надалі  душа творча наших літераторів невтомно працювала на благо нашої рідної України, наших користувачів. Нехай не міліє невичерпна криниця літературного таланту та творчого натхнення, а організаторам акції – нових ідей, нових партнерів, нових креативних задумів та родзинок.

     Щиро дякуємо за співпрацю та прекрасні подарунки !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *