75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 грудня 2016 р.

..А в «Спілкуймось!» - знову свято !


   Люди поважного віку, що відвідують читацьке об’єднання людей поважного віку в Каланчацькій центральній бібліотеці, крім тематичних зустрічей, щоквартально святкують свої ювілейні дати та дні народження.
   Ось й цього зимового дня не зважаючи холоднечу,завітали до літературно-мистецької зали відзначити свої іменини.

   Керівник читацького об’єднання та організатор святкової програми Тетяна Петруненко розпочала засідання: «Добрий  день наші шановні одноклубники! Сьогодні наше засідання присвячене іменинникам. І розпочинаємо привітання, як завжди, з ювілярів.
   Відзначила свій 70 річний ювілей старійшина нашого клубу  Глушкова Таїсія Павлівна!
  І ми від щирого серця вітаємо Вас, шановна Таїсіє Павлівно  з таким поважним ювілеєм . Зичимо здоров′я, сонячного світла, радості земної, удачі та добра. Не рахуйте сьогодні роки, порахуйте Ви краще усмішки.
Порахуйте Ви дні – і веселі й сумні, як сторінки хорошої книжки.
Хай багато сьогодні ще весен і зим злине в радості, мирі, спокої.  Хай  ще довго сяє Ваша зірка вгорі, дні минають у щасті й любові»
  Друзі вручили Таїсії Глушко ювілейну медаль, указ і положення про її носіння та зберігання, а також вітальну листівку та музичний подарунок – улюблену пісню у виконанні Ваєнги.
   Далі учасники об’єднання перейшли до вітань іменників. Цього дня святкували свої дні народження 12 іменників!
  Ведучі святкового дійства Тетяна Петруненко та Любов Радіонова продовжили вітати одноклубників: «З Днем народженням щиро вітаємо наших шановних Крупач Аллу Михайлівну та Каленську  Надію Михайлівну. Ми від щирого серця бажаємо : Нехай довгою буде Ваша життєва дорога, здорові Ви і Ваші рідні люди. Нехай віддається сторицею за довголітню працю і добро подароване людям. 
   Журавлиним ключем відлітають літа, сивина засріблилась на скронях. Тільки в серці у Вашім та ж струна золота, те ж тепло негасиме в долонях.    Хай ще довго Вам сонечко сяє вгорі, хай життя буде довге й щасливе.   Хай горе обходить завжди стороною, а щастя приходить і ллється рікою. Хай доля дарує літа і літа, а в серці довіку живе доброта».
  Для шановних Крупач Алли Михайлівни та Каленської  Надії Михайлівни прозвучали їхні улюблені пісні у виконанні Миколи Баскова.
  Наступними були шановні іменники  Радіонова Любов Андріївна, Поливяна Надія Акимівна та Стародубцева Катерина Василівна.
   На їх адресу прозвучали вітання:  «Хай квітує доля у роках прекрасних, і приносить радість, ніжність і тепло.
 Хай у кожній днині світить сонце ясне і дарує тільки мудрість і добро. Хай пахучим цвітом стелиться дорога, хай відходять в далеч горе і біда. Хай же будуть щастя і міцне здоров’я , радість і повага на многії літа».
   Вони приймали музичне вітання від Ніни Кірсо.
   Відзначили свій день народження й наші шановні Базиліва Марія Максимівна та Коваль Галина  Олександрівна.
Іменникам побажали : «Світанкової долі, краси річкових лілей. Безмежної радості від тополі, і щирості від людей.
Від квітів – ніжності,від лебедів – вірності, здоров′я від смерек і дубів.  Хай доля ваша красується, усе , що мріється , збудеться. Щоб вам життя всміхалося весною, а доля йшла завжди з добром. Всі дні мережились красою, здоров’ям, ласкою, теплом».
Для Базілівої Мариї Максимівни та Коваль Галини Олександрівни  - музичне вітання від Тетяни Буланової.                               
 Ведучі  свята сердечно привітали з Днем народження Овчаренко Тамару Федорівну і Панасюк Анну Корніївну та звернулися до іменників такими словами: «Бажаємо щастя вічного вам, такого справжнього, жіночого, простого. І щоб збулися мрії ваші всі , а ще бажаємо здоров′я ми міцного. Ваша стежина буде хай легка, а серце наповняється любов′ю. Дорога хай проляже між гаями й простелиться шовковим полотном. Душа наповниться пташиними піснями і зірка хай не гасне за вікном. Приймайте у подарунок пісню від Михайла Михайлова».  
   Наступних вітали шановних іменників Бабич Любов Олексіївну, Куракіну Ольгу Степанівну та Феденюк Віктора Васильовича.


   Для них прозвучали  теплі віршовані вітання: «Шумлять літа, як на вітру тополі. А в тих літах і сонце і дощі. Ми вам  бажаємо щоби було доволі і щастя і веселощів в душі. Щоб в дім лиш входила радість, щоб лихо вас обминало. Щоб довго блукала ще старість і ваші домівки минала. Здоров’я міцного  вам зичимо щиро, ласки – від Бога, від людей  - добра. На многії, многії літа!».
У  подарунок  для них вітання від Олега Вінника «Счастье».
   Керівник читацького об’єднання людей поважного віку щиро привітала одноклубників з прийдешнім Новим роком, прозвучало музичне вітання для всіх від жіночого вокального ансамблю «Осіннє золото». Тетяна Дмитрівна завершила зустріч словами: «Всім міцного здоров’я та щастя !  До нової зустрічі у наступному році!».
    Але учасники об’єднання ще довго не розходилися по домівкам, вітали друзів, співали улюблених пісень, жартували, смакували тістечками та чаювали …


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *