75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

7 листопада 2016 р.

Утверджувати суспільство радості, правди і братства !


   Українській Гельсінській групі - 40 років ! 
    До відзначається 40 - річчя створення Української Громадської групи сприяння виконанню Гельсінських угод в Каланчацькій центральній районній бібліотеці проведено інформаційно - просвітницькі заходи під гаслом «Давайте разом утверджувати суспільство радості, правди і братства!».
   До послуг відвідувачів літературно - мистецької зали оформлено виставку – інформацію «Захист прав людини – основа мети Гельсінської спілки».
  Для молоді та старшокласників проведено інформаційну Годину «Українська Гельсінська спілка з прав людини: мир і безпека».
  Користувачі книгозбірні з цікавістю прослухали бесіду – повідомлення  «Держава – гарант свободи і суверенності особи та народу».
  Для різних категорій відвідувачів була оформлена  історична довідка  «Поборники незалежності» та запропоновано взяти участь в її обговоренні.  
   В рамках зустрічі старшокласників проведено інформаційні хвилинки «Географія Гельсінського руху» та «Права людини: вчора та сьогодні».
   Працівниками інтернет – центру до відзначення 40--річниці створення Української Громадської групи сприяння виконанню Гельсінських угод організовано для відвідувачів WEB- подорож «Кроками виконання Гельсінських угод» та представлено бібліолистівки «Цифрами про Українську гельсінську групу».
   Цікаво пройшла  Lib - година «Створення Української Гельсінської групи», викликала інтерес та широке обговорення.
    При проведенні заходів наші відвідувачі були одностайні, що грядуща доля наших народів стверджується в живому серці живих синів нації. Ми звертаємося до всіх небайдужих громадян  нашої держави підтримати дружний заклик  Громадянської групи «Давайте разом утверджувати суспільство радості, правди і братства!».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *