75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

22 листопада 2016 р.

І знов приємна новина …

       
    Досвід Пункту Європейської Інформації нашої Каланчацької центральної книгозбірні – вартий наслідування !  У Всеукраїнському бюлетені «Все про Європу в бібліотеках» № 3 в рубриці «Досвід роботи Пунктів Європейської інформації» розміщено допис про цікавинки нашої діяльності. 
     Побачив світ третій черговий Вісник центрів та пунктів європейської Інформації в бібліотеках  «Все про Європу в бібліотеках»  в межах проекту Української Бібліотечної Асоціації за підтримки програми «Erasmus +» Європейського Союзу.
   Вісник дуже цікавий для пересічних користувачів, потенціальних отримувачів інформації, бібліотек та особливо корисний для Пунктів Європейської Інформації.
   Нагадаємо, що наша Каланчацька центральна районна бібліотека на початку 2016 року перша та єдина серед районів Херсонщини виграла Грант «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках», відкрила Пункт Європейської Інформації та успішно впроваджує проект. В подарунок отримали багато цікавої інформаційної літератури про країни Європи та Європейський Союз, електронну книжку, прапорці Євросоюзу та інформаційний стенд, а головне – великі можливості спілкування та співпраці з представниками країн Європейської Спільноти в Україні… 
 Для нашої книгозбірні – Вісники дуже цікаві та корисні. Ми знайомимося з новими інформаційними ресурсами, знайомимося з новими формами роботи, цікавими заходами та знахідками, використовуємо їх щодо вивчення досвіду інших бібліотек країни, подальшого вдосконалення роботи з користувачами та відвідувачами.    
   В Бюлетені  розміщено перелік грантових можливостей для Пунктів Європейської Інформації.  
   А що особливо приємно, в рубриці «Досвід роботи Пунктів Європейської Інформації» розміщено допис про інновації нашого Каланчацького Пункту ЄІ, зокрема в парковій зоні – європейський міні-майданчик - Єврогалявина зі святково прикрашеними деревами «Бібліотека моєї душі», «Пункт Європейської інформації» та «Веселкове дитинство». Розміщено й одну з фотографій заходів.
  Щиро дякуємо організаторам такої чудової ідеї - створення Пункту Європейської інформації в бібліотеках.  Дякуємо за співпрацю колегам з Української Бібліотечної Асоціації та представникам Європейського Союзу в Україні. Висловлюємо надію на подальшу  плідну співпрацю заради успішного просування нашої України у Європейську Спільноту.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *