75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

13 жовтня 2016 р.

І знов перемога ! І знов нагороди ! І знов чудові подарунки !


     Каланчацька центральна районна бібліотека – знов переможець!  Переможець в обласній патріотичній акції «Герої XXI століття»!
     2016 рік – щасливий для Каланчацької центральної районної бібліотеки !
    Але за перемогами у Всеукраїнському конкурсі проектів, обласних фестивалях, конкурсах та акціях – стоїть велика щоденна праця, наполегливість у досягненні наміченої мети, вивчення та впровадження інноваційних ідей, залучення та використання сучасних інформаційних технологій й, звичайно ж,  велике бажання перетворити книгозбірню на сучасну інформаційну установу – працюючу на рівні світових стандартів, а ще, це – велика любов до своєї професії, до свої роботи, горіння, вкладання всієї душі в свою справу … Саме так працює колектив бібліотеки !
    Протягом 2016 року наша книгозбірня одержала вже чотири перемоги. Січень 2016 року… Наша бібліотека – перша та єдина серед районів Херсонщини перемогла у Всеукраїнському конкурсі  «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за проектом української бібліотечної асоціації  за підтримки Європейського Союзу за програмою  «Erasmus +», виграла Грант та відкрила Пункт Європейської Інформації та успішно впроваджує проект.
   А ще, вже в жовтні – досвід  Пункту Європейської Інформації нашої Каланчацької центральної книгозбірні –вже  вартий уваги та наслідування !  У черговому третьому Віснику центрів та пунктів європейської Інформації в бібліотеках  «Все про Європу в бібліотеках»  в  рубриці «Досвід роботи Пунктів Європейської інформації» розміщено допис про цікавинки нашої діяльності.
    В червні  – перемога на VI обласному фестивалі молодіжного читання та права «Відкрий свою книгу!» за проектом «Поділись любов’ю до України!»
   У вересні знов перемога, до Всеукраїнського  Дня бібліотек – чудовий подарунок –перемога в обласному конкурсі інноваційних ідей!
   Жовтень 2016 року…  Й ось, знов перемога, тепер  в обласній патріотичній акції «Герої XXI століття»! 
  Перемозі передувала велика та кропітка пошукова робота.
    Бібліотеками району проведено великий комплекс заходів: зустрічі з Героями АТО та їх рідними, вшанування пам’яті загиблих Героїв, збір інформації про учасників АТО, створення папки – досьє «Учасники АТО», картотеки «Учасники АТО – наші земляки», статті в ЗМІ, створена сторінка у всесвітній мережі інтернет «Герої XXI століття»,  яка постійно поповнюється й надалі буде новими дописами, адже неоголошена війна на сході нашої країни, нажаль, триває…
   На бібліотечному блозі  та сторінці в соцмережах розміщені матеріали та фотографії про наших чотирьох Героїв неоголошеної війни, які віддали найдорожче в світі – своє життя, захищаючи мир й спокій, захищаючи нашу землю  від підступного ворога. Імена Олександра Берези, Володимира Серебринського Юрія Іржика та Володимира Шаваровського навічно вкарбовані золотими літерами в трагічну сторінку історії нашого району, області, нашої країни…
  Окремі статті про Героїв АТО, що мужньо пройшли Дебальцеве, Іловайськ, бої за Донецький аеропорт… Розповідь про мужнього учасника бойових дій, який провів більше півроку в полоні у бойовиків …
   Деякі дописи  згруповані по населеним пунктам Каланчацького району, є ще неопубліковані матеріали.
   Наші  Герої ХХІ століття… Їхнє життя, їхня мужність, героїзм є прикладом для сучасної молоді у своїй любові та відданості Батьківщині, є прикладом для наслідування та патріотичного виховання.
     Й ось фінішувала обласна патріотична акція «Герої ХХІ століття» урочистим заходом. Святкове дійство – підбиття підсумків відбулося  в обласному палаці молоді. А ще, символічним є те, що відбувалося свято напередодні  Дня захисника України.
    Колектив Каланчацької центральної районної бібліотеки визнано переможцем, нагороджено дипломом, сучасним планшетом  «Lenovo» та бібліотечкою дуже гарних книжок.
   Працівниками нашої бібліотеки в рамках участі в обласній акції  було створено відео-ролік «Герої  світла»  про наших Героїв АТО.  Запрошуємо переглянути його за адресою:   https://yastatic.net/mail/neo2/_/Q79exothQy0eqGpEScw20S8cMWk.gifhttps://www.youtube.com/watch?v=QmJ1vmzdtpY
Вічна пам’ять загиблим Героям!
Шана та слава Героям живим !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *