75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

1 вересня 2016 р.

Воїни світла Каланчацького району...


Книгозбірні  Каланчацького району  -  в обласній
  патріотичній акції  «Герої ХХI  століття».
Воїни світла – наші земляки …
  З метою вшанування захисників України – жителів Каланчацького району та виховання у молодого покоління на їхньому прикладі справжніх патріотів Батьківщини, формування у молоді високої громадянської свідомості, честі і гідності бібліотечними працівниками проводиться комплекс  патріотичних заходів.
    На нашому бібліотечному блозі  у всесвітній мережі інтернет «Блог Каланчацької ЦБС» створено спеціальну сторінку «Герої ХХІ століття», яка постійно поповнюється новими дописами про наших Героїв АТО. На блозі  розміщені дописи з фотографіями про  Героїв АТО майже всіх сіл району та статті про Героїв, які віддали найдорожче –  своє життя,  захищаючи наш мир і спокій, волю й свободу рідної землі.
    З метою якомога найбільшого збору матеріалів про наших героїв бібліотекарі зустрічаються з учасниками бойових дій в зоні АТО, рідними та  друзями, збирають  інформацію та впорядковують одержані матеріали.  Створено папку – досьє  «У часники АТО».  В ній накопичуються матеріали та документи про учасників АТО  всього Каланчацького району.
   Вже протягом тривалого часу в районі триває  Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна», книгозбірні  комплектують бібліотечки літератури для учасників АТО.
        В центральній районній книгозбірні  створено тематичну картотеку «Учасників АТО  -  наші земляки». Картотека постійно поповнюється новими  статтями з періодичних видань.
       Для більш широкого одержання  різнобічної інформації про Героїв  АТО  працівниками бібліотеки складаються рекомендаційні списки сайтів у всесвітній мережі інтернет «Все про захисників  Вітчизни», які до послуг користувачів та відвідувачів нашої книгозбірні.
     Бібліотекою  створено відео-ролік «Герої світла Каланчацького району»

 Запрошуємо вас  його переглянути …





Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *