75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 серпня 2016 р.

Зі Святом Державного прапора України !


        Вітаємо  колег,  друзів, односельців,  всіх жителів громади з Днем Державного Прапора України!
   З того часу, коли над нашою країною офіційно замайорів синьо-жовтий стяг, наш  державний прапор, промайнуло 25 років, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки…                                              Сьогодні  наша країна, рідна Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність та прагнення до перетворень,  до міжнародної інтеграції,  до покращення рівня життя свого народу.  А Державний Прапор України – символ свободи,  дружби, єднання нашої країни, він уособлює в собі  мрії, прагнення та надії українського народу на краще, світле, щасливе  майбутнє.
  Наш український прапор -  дуже гарний, ніжний й, в той же час, високо патріотичний стяг,  це символ  волі, свободи і незалежності, слави і відродження України.
   Ми  бережемо та шануємо його,  як найвищу національну святиню. Урочиста мить, коли у свята піднімається  наш Прапор і звучить Державний Гімн України  –  момент піднесення,  який сповнює серця гордістю за рідну країну, шаною до нашого народу, нашої культури, її святинь.
   Нехай наш жовто-блакитний стяг і надалі  впевнено майорить над нашими головами, нехай вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові  гарні справи, нові високі досягнення, нові успіхи, подвиги заради своєї  рідної Батьківщини.
    Бажаю всім, щоб наше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!
   Всім доброго здоров'я,  добробуту і щастя, миру та злагоди у кожній родині.
 Зі святом, з Днем Державного Прапора !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *