75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

24 березня 2016 р.

Бібліотеки району - в обласній акції «Герої XXI століття»

   
     Каланчацькі бібліотеки в  обласній акції «Герої  XXI століття»: накопичуємо документи, просуваємо, висвітлюємо подвиги, вшановуємо пам´ять загиблих Героїв.
    Бібліотеки Каланчацької  централізованої бібліотечної системи активно включилися  в обласну акцію
  З метою проведення в районі акції на високому організаційному рівні складено заходи, в яких передбачено проведення зустрічей з героями АТО, вшанування пам’яті загиблих героїв, комплекс патріотичних заходів для різних вікових груп населення району, особливо молоді, висвітлення проведення акції в ЗМІ та у всесвітній мережі Інтернет, виготовлення книжкових закладок з віршами про героїв АТО та Майдану,  складання списків сайтів та картотек статей з періодичних видань та Інтернету на допомогу відвідувачам та працівникам книгозбірень, оформлення книжкових виставок та переглядів літератури, створення папки – досьє – накопичення документів про героїв XXI століття нашого району.
      На бібліотечному блозі центральної районної бібліотеки вже створено сторінку «Герої  XXI століття», виготовлені книжкові закладки з віршами наших місцевих поетів, учасників літературного об’єднання  «Дивослово» Анатолія Суганяка та Галини Нігачової.
     На бібліотечному блозі вже зроблено дописи про наших героїв АТО  - Олександра Березу «Герої не вмирають …», Олександр Береза загинув смертю героя, захищаючи Донецький аеропорт та Володимира Харатіна «Сміливість врятувала життя …», який пішов добровольцем в АТО та перебував майже півроку в полоні у бойовиків.  Статті про цих Героїв вже надруковані в районній газеті «Слава праці", ознайомитися з якими можна в літературно - мистецькому залі центральної районної книгозбірні. 
Вклоняємося доземно українському солдату !  



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *