75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 червня 2015 р.

Молодість наша – світанок Життя !

                        Молодість – це найкраща пора в житті людини ! 
     У кожної людини є найщасливіший період, світанок життя. Це – молодість ! А молодість  – це коли попереду довга життєва дорога, це час надій та відкриттів, випробувань та помилок, час кохання, віри у власні сили і прагнення перетворити світ. Молодим відкриті усі дороги, підвладні будь-які вершини. Молодість - романтика, радість, молодечий вогник та запал. Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя.
Молодь – це сила, за якою майбутнє нашої громади та України.
День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
    У цей святковий день й назавжди бажаємо всім – молодим тілом й душею, всім -  великого людського щастя, світлої долі, фізичної та духовної сили, твердої упевненості в завтрашньому дні. Зичимо кожному якнайдовше зберегти в душі чистоту помислів, честолюбство планів та нестримну енергію та сили для їх здійснення, а також те, що є супутниками та основною рушійною силою молодості, – віру, надію, любов, творчій неспокій і спрямованість у кращій завтрашній день !
     Вітаємо вас з Днем молоді, зичимо невичерпної незгасної енергії, творчого запалу та натхнення, молодечого вогнику та неспокою, щирого чистого  кохання!
Це свято особливе для кожного з нас, бо молодість - не тільки вік, молодість – це стан душі. Залишаймося завжди молодими !
   Нехай не згасне віра у добру долю України, прагнення зробити нашу  країну сучасною європейською державою, майбутнє якої у молодих, сильних, міцних руках!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *