75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

8 квітня 2015 р.

День народження - в колі друзів !


 Учасники читацького об’єднання за інтересами «Спілкуймось !»  вже вкотре в колі друзів в літературно – мистецькій залі  Каланчацької центральної районної бібліотеки святкують свої Дні народження.

      Святково прикрашена зала книгозбірні. На святкування своїх днів народження зійшлися запрошені іменинники, ювіляри, гості – всі постійні члени клубу людей поважного віку «Спілкуймось !», який вже шостий рік поспіль цікаво, змістовно, захоплююче проводить щомісяця свої засідання. Чергова зустріч друзів проведена із розважальною програмою «День народження святкуємо разом».
    Почалось свято з чудової пісні, яка зразу ж створила святковий настрій – прозвучала пісня Ірини Аллєгрової «С Днем рожденья».
       Ведучі заходу Тетяна Петруненко та Любов Родіонова тепло, душевно розпочали свято, щирими словами привітали друзів з Днем народження.

      А цього Дня святкували свої Дні народження учасники читацького об’єднання, які народились в першому кварталі цього року. Почали з одного з найбільш активних членів Ради клубу – це Валентина  Іванівна Данько, яка народилась у перший день Нового року. Стільки гарних щирих та теплих вітань пролунало на адресу цієї прекрасної жіночки ! Яких тільки не було вітань та побажань ! Зокрема Валентині Іванівні побажали: «Хай життя Ваше буде схоже на цілюще джерело, звідки черпатимете наснагу, сили та енергію на багато літ плідної праці! Хай ніколи у Ваших очах чиста й світла радість не згасає, щоб не було горя навіть в снах! Хай Господь здоров'я посилає, Мати Божа хай Благословить, хай Спаситель буде все із Вами! Хай в житті Вашім він кожну мить обдарує ласкою святою, береже від болю і біди, посилає щастя й долю світлу, щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло !».
      Наступну іменинницю - Тетяну Федорівну Андрєєву вітали з прекрасним ювілеєм, яка народилася у Святий Вечір. Дуже багато теплих слів, гарних побажань пролунало на її адресу «Нехай сяють очі з ніжністю, а серце розквітне радістю. Хай доля красива, як соняшник, дарує Вам щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба. Хай доля дарує довгого віку, добре здоров'я і щастя без ліку. Хай обминають дім Ваш тривоги, цвітом і рястом проляжуть дороги!» Друзі по клубу «видали Постанову ради клубу про вручення їй медалі «Ювілейна», зачитали текст «Постанови» та вручили  дуже гарну та цікаву «медаль» та святковий подарунок.
       Керівника читацького об’єднання Тетяну Дмитрівну Петруненко, високо шановну людину, з ювілейною датою від щирого серця вітали одноклубники, сказали їй, що у всіх оточуючих Вас викликає захоплення Ваша непересічна енергійність, цілеспрямованість у досягненні поставленої мети, шляхетність та інтелігентність у ставленні до людей, нелегкі випробування випали на Вашу долю, тернистими були Ваші дороги, Ви гідно вистояли, не зламалися, залишалися завжди й в усьому чесною. Чесною перед Богом, собою та людьми. Ви  володієте рідкісним даром спілкування  з людьми, співчуття і розуміння, відчуваєте чужий біль, як свій, творите людям добро…
     Й далі пішли теплі щирі побажання на довгії літа, щоб Ваше добре серце не підкорялося рокам. Й подарували Тетяні Дмитрівні ювілейне намисто з цукерок, кожний колір яких є символами, а кількість цукерок – число прожитих років.
     Для ювілярів на їхнє замовлення прозвучала улюблена пісня у виконанні Лідії Крайнової, керівника мішаного вокального ансамблю «Южаночка» Партизанського селищного будинку культури. 

     А далі вітали з Днем народження  Валентину Павлівну Покрову. Серед багато чисельних вітань були такі слова – «Хай кожен день дарує радість, хай сонце світить Вам завжди, роки ніколи Вас не старять і не приносять в дім біди.  Людської шани зичимо й тепла, достатку, злагоди та дружби у родині, щоб вся біда у безвість відійшла, а радість залишилася віднині !»  

     Вітали цього дня й Ларису Климівну Бруяко та від усієї душі побажали:  «Хай життя Ваше і надалі буде схоже на цілюще джерело, звідки черпатимете наснагу, сили та енергію на багато літ плідної праці, ще зичимо міцного здоров'я, радості, родинного затишку та благополуччя, хай будуть для Вас всі дороги відкриті, і доля дарує Вам сонячні миті, удача ніколи хай Вас не покине, а шлях Ваш життєвий веде до вершини. Хай успіхи завжди несе Ваша праця, хай мрії всі збудуться, плани здійсняться.
     На замовлення Валентини Павлівни та Лариси Климівни їхню улюблену пісню проспівав соліст Партизанського будинку культури Олександр Крайнов.
      Весна…  Чудове жіноче свято  8 березня…  й саме в цей святковий день 8 березня відзначили свій день народження чарівні жінки, постійні члени нашого клубу Євгенія Павлівна Петренко та Юлія Володимирівна Радіонова. Прийміть найщиріші побажання жіночого щастя, гарного весняного настрою, міцного здоров'я, добробуту, родинного затишку, довголіття. Нехай вас завжди оточують увага, турбота рідних і близьких вам людей, а діти й онуки приносять вам безмежну радість. Хай здійснюються всі ваші заповітні мрії ! 

 Евгенію Павлівну з Днем народження привітала й сестричка, теж активна учасниця читацького об’єднання, Таїсія Павлівна Глушкова.
     Чудова пісня, яку залюбки заспівав для іменників Олександр Крайнов, звеселила душу й всім учасникам свята.
      Тамілу Петрівну Шубу радо вітали з Днем народження всі учасники читацького об’єднання «Спілкуймось !»  Багато прекрасних слів, щирих вітань та теплих побажань пролунало для неї. А ведучі засідання звернулись до Таміли Петрівни з такими словами: «Чого бажаєте – хай у Вас буде, нехай і надалі шанують Вас люди. Нехай дарують радість Вам літа,душа сто літ хай буде молодою, І завжди Вам колосяться жита, й джерела б'ють цілющою водою! Зичимо Вам доброго  здоров'я, удачі, благополуччя, Божої благодаті, віри , надії, і любові на кожен прийдешній день життя !»
     А наступну іменинницю – Лідію Веніаминівну Крайнову від щирого серця вітали усім колективом клубу «Спілкуймось!». Адже Лідія Веніаминівна не тільки учасниця читацького об’єднання, вона часто сама та зі своїм колективом «Южаночка» співають для одноклубників різних пісень.  Лідії Веніаминівні побажали: «Хай для Вас ще багато весен і зим лине в радості, мирі, спокої. Хай ще довго сіяє Ваша зірка вгорі – дні минають у щасті й любові ! Від щирого серця  бажаємо здоров'я – без нього не милі всі наші діла. В здоров'ї – багатство, радість і сила, більшого щастя на світі нема. Зичимо достатку, затишку й тепла, від дітей і внуків - щирості й любові, від людей – добра на многії літа – Ви це заслужили, як ніхто у долі!»
      З Днем народження привітали й Єфросинію Іванівну Гайченя.  Багато теплих та зворушливих слів почула Єфросинія Іванівна на свою адресу, зокрема одноклубники сказали: «Долі і щастя Вам побажаємо, здоров'я, з небес благодаті, злагоди й миру у хаті. Бажаємо життя прожити без сліз та горя і біди. Нехай всі дні щасливі будуть для Вас сьогодні й назавжди!»
     Іменинниця і Тетяна Василівна Кабанова. Ведучі засідання від себе особисто та від імені всіх одноклубників звернулись до Тетяни Василівни  з словами привітань: «Прийміть, шановна Тетяно Василівно, найщиріші вітання з Днем народження ! Нехай душа у Вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль, своїм теплом хай завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль.
В житті нехай все буде, що потрібно, без чого не складається життя – любов, здоров'я,  щастя,  дружба та вічно нестаріюча душа ! Хай руки ніколи спочинку не знають, хай легко, мов крила, внучат пригортають! Хай серце ще довго тріпоче в грудях, живіть до ста років на поміч всім нам!»

     Для всіх іменників на їх замовлення у цей день прозвучало багато гарних пісень, які з радістю виконали родина Крайнових – Лідія Веніаминівна та її син Олександр Миколайович.
      Всі ювіляри та іменники отримали на пам’ять святкові подарунки, які довго нагадуватимуть їм про святкування їхнього дня народження в читацькому клубі за інтересами «Спілкуймось !» в стінах Каланчацької центральної районної бібліотеки. 

   Від імені всіх учасників читацького об’єднання Євгенія Павлівна Петренко щиро подякувала працівникам бібліотеки за радушний прийом, піклування, допомогу, за створення атмосфери тепла та доброзиливості, за все, що робить засідання клубу «Спілкуймось !» цікавими й незабутніми, подарувала святковий пиріг.
Шановні іменники ! Нехай життя вам здається добрим дивом і плідні будуть справи і шляхи ! Нехай живеться легко і щасливо ! Благословенними будьте і Богом і людьми!  Хай буде здоров'я міцне, як граніт!  Прожити бажаємо кожному з вас по сто щасливих літ !

Зі  святом  вас,  дорогі  наші  друзі  бібліотеки !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *