75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

17 квітня 2015 р.

Бібліотека українського воїна

                       
Допоможемо нашим українським воїнам !

         Для підтримки бойового духу, сприяння морально - психологічному забезпеченню бойової і мобілізаційної готовності військ, патріотичному вихованню у Збройних Силах України, підвищенню освітнього рівня військовослужбовців, організації їх змістовного дозвілля  бібліотеки Каланчацької централізованої бібліотечної системи активно включилися в проведення в районі Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна».
     У ході проведення акції бібліотеки Каланчацького району Херсонщини зберуть  та передадуть до бібліотек військових частин Збройних Сил України кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил.
      Центральною бібліотекою вже проведено бесіди – інструктажі з працівниками всіх книгозбірень району. В усіх бібліотеках системи розміщені звернення до відвідувачів підтримали наші Збройні Сили. В районній газеті «Слава праці»  опубліковане звернення до всіх жителів району щодо участі в Всеукраїнській акції «Бібліотека українського воїна». Є в же перші надходження літератури для наших захисників.

      Хід реалізації акції «Бібліотека українського воїна» в бібліотеках Каланчацької централізованої бібліотечної системи постійно оприлюднюватиметься на нашому бібліотечному блозі, у засобах масової інформації, соціальних мережах.
     Не залишайтесь байдужими, приносьте книги до центральної районної бібліотеки або до сільських книгозбірень. Зібрані книги – кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково – популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил будуть передані до бібліотек військових частин Збройних Сил України !

Слава Україні !  Героям слава !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *