75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

17 січня 2015 р.

Регіональний піар – офіс буде в Каланчацькій ЦБС !


                               Пишаємось черговою перемогою !

Директор нашої Каланчацької  ЦБС  Надія Федкевич – одна з 26 переможців в проекті "Регіональні піар-офіси сучасних бібліотек" з - поміж 95 кандидатів, які з цікавістю та глибокою професійною мотивацією відгукнулися на запрошення позмагатися за створення на базі своїх бібліотек сучасних піар-офісів завдячуючи Програмі "Бібліоміст" Ради Міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX)  спільно з ГО "Центр Медіареформ".
       Згідно з проектом  Каланчацька центральна районна бібліотека стане центром спілкування з широкою громадськістю,  про сучасні бібліотечні послуги, які надає наша книгозбірня,  дізнаються усі  засоби  масової інформації у регіоні та країні, а також тисячі людей, які дивляться телебачення, читають газети та слухають радіо, бібліотека стане  піарником своїх успіхів, досягнень, інновацій…
       Вітаємо Надію Василівну з перемогою і бажаємо успішного старту в такій цікавій, захопливій  та необхідній  роботі з ефективної комунікації !

                                     Крокуймо в ногу з часом !   





Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *