75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 грудня 2014 р.

У Новий Рік - з новими надіями !


                              Ось й,  незабаром,  Новий  2015  рік ...
           Наші шановні відвідувачі – люди поважного віку, учасники читацького об’єднання «Спілкуймось!» провели своє останнє в цьому році засідання, зустрілись у нашому світлому, теплому, гостинному літературно – мистецькому залі, щоб відсвяткувати дні народження своїх друзів – одноклубників та зустріти наступаючий Новий рік.  


    На новорічне свято завітали майже всі члени клубу, прийшли й почесні гості – Снігуронька з Дідом Морозом, Коза – символ 2015 року,  Рік Коня - 2014, що невпинно крокує у вічність та друзі клубу та бібліотеки -  жіночій вокальний ансамбль «Южаночка» Партизанського селищного будинку культури.
    Ведучі, Т.Д.Петруненко та Л.А.Родіонова, розпочали свято такими словами: «Шановні члени клубу «Спілкуймось!». Ось і підходить до кінця 2014 рік. Ми стоїмо на порозі 2015 року. І хочеться ввійти в рік новий з новими надіями. Надіями на краще майбутнє. На мир і спокій в нашій Державі. На процвітання і добробут кожної родини».

     Теплі, гарні, поетичні та прозові, серйозні та з гумором, але такі щирі вітання пролунали для іменників.  
Друзі по читацькому об’єднанню вітали  з Днем народження Крупач Аллу Михайлівну,  Радіонову Любов Андріївну, Полив'яну Надію Акимівну, Бірку Зінаїду Миколаївну, Каленську Надію Михайлівну, Базиліву Марію Максимівну, Глушкову Таїсію Павлівну та  Панасюк Ганну Корніївну.

 Й не тільки вітали -  дарили тепло своїх щирих дружніх сердець, присвячували вірші, для них лунали улюблені пісні, всі іменники отримали гарні подаруночки – оригінальні та  корисні в домівці та дуже смачні святкові пироги з свічками.

     Під час святкування днів народження, учасники  клубу, гості дізнались багато цікавого про їх життєвий шлях, здобутки, успіхи, надбання, уподобання іменників. 
    Не забарились і  Дід Мороз зі Снігуронькою (О.М.Крайнов та Н.В.Яковлєва) – гарно, тепло, лірично привітали учасників свята з наступаючим Новим роком – роком синьої дерев’яної Кози, побажали щастя в кожну оселю, любов - у кожну родину, здоров’я - у кожну сім’ю, миру - на всій нашій планеті – Земля !

     А продовжило новорічне свято одноклубників театралізоване дійство. Прийшли гості – Рік Коня привів на канаті Рік Кози, яка дуже впиралася, але за допомогою Снігуроньки, ледь вдалося затягнути  її у святковий зал. Рік Коня (І.П.Добровольська) розповів про рік, що минає, як він з насолодою гарцював…

     Рік Кози ( В.І.Данько), нагадала учасникам свята, що вона  синя, а це колір ясного неба або спокійного моря, а значить рік принесе нам спокій і щастя, мир і любов. Вона ознайомила присутніх зі своїми планами на наступний рік, ледь – ледь відкрила завісу часу, поділилась своїм баченням подій, приємних несподіванок, радісних хвилювань, щедрих подарунків, великих успіхів, щасливих моментів у житті кожної людини – все, що вона подарує у Новому році.
 Рік  Кози розповіла, що під її впливом в наступному році слід очікувати змін на краще, Рік стане дуже щасливим для всіх людей.
     Вона дала настанови – як зустрічати, що вдягти, як накрити  святковий стіл,  як прикрасити свою оселю, що дарувати рідним та друзям, щоб Рік Кози був тільки щасливим, приніс тільки радощі та приємні несподіванки.

    Привітали учасників свята і давні друзі клубу «Спілкуймось!» та бібліотеки вокальний ансамбль Партизанського селищного будинку культури «Южаночка». /Директор О.М.Крайнов, керівник ансамблю Л.В.Крайнова/, заспівали гарних пісень, щиро привітали іменників та з наступаючим святом Нового року. Пісні підхоплював увесь зал – співали всі, дружно, весело, гарно, як великий професійний хор…
  Щирими новорічними вітаннями завершили свято ведучі – Т.Д.Петруненко (Керівник клубу «Спілкуймось !») та Л.А.Родіонова (Працівник Центру обслуговування одиноких непрацездатних громадян), висловили впевненість, що вступаємо  в новий рік з  вірою, надією та  великими сподіваннями на мир, стабільність, добро, благополуччя та нові великі і малі успіхи в родині, країні, процвітання нашої єдиної соборної незалежної держави – України.
   Засідання клубу стало справжнім веселим новорічним святом – святом друзів, однодумців, святом великої читацької родини…
  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *