75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

31 березня 2014 р.

І добре серце не підкориться рокам …

         
         Люди поважного віку – наші активні користувачі, свої дні народження святкують в бібліотеці, усвідомили, що кращого  місця для  відзначення свого особистого свята не знайти й саме таким є наша центральна  районна книгозбірня  та  її читацьке об’єднання за інтересами «Спілкуймось !»

    День народження – це завжди свято, а якщо це ще й ювілей, та ще й поважний, та ще й в колі друзів – однодумців, в теплій, щирій, доброзичливій атмосфері, з гумором, жартами, подарунками, сувенірами, піснями на замовлення, віршами, сценками, «нагородами», смачними домашніми пригощаннями …    справжнє величне свято для душі !
        І такі суто домашні,  особисті свята,  стали відкритими, щирими в стінах  нашої книгозбірні. Такі свята  дарять тепло, розраджують  душу, підіймають настрій, згуртовують, залишають незабутні спогади  й  бажання  йти та йти до бібліотеки !

   І   добром наповнюється хата  -  бібліотечна зала !     Ось і днями актив читацького об’єднання, незмінним  керівником якого є  Валентина  Леонідівна Кучерова, підготували свято  для своїх ювілярів – Валентини Іванівни Данько та Таміли Петрівни Шуби, яким виповнилось по  … надцять років.
Вони зустріли свій  хризантемовий  ювілей.
Їх  життя, мов романтична  книга,  в  ній кожна з сторінок,
писалися думками і світлим  почуттям, вони звеличені роками та самовіданним трудом.
     Теплі та щирі вітання одноклубників, вручення їм «золотих» ювілейних медалей, почесних дипломів за «недаремно прожиті роки», у відповідності до «Наказу»  клубу «Спілкуймось!».
     В цей  день свої дні народження святкували і постійні учасники та активісти клубу Євгені Павлівна Петренко, Тетяна Дмитрівна Петруненко, Юлія Володимирівна  Радіонова,
Тетяна Василівна Кабанова,  Валентина Павлівна Покрова, Тетяна Федорівна Андрєєва,  Єфросинія Іванівна Гайченя.
       Винуватцям свята вітання – листівки  надіслали  і їх діти та онуки – вони такі  зворушливі, що під час їх читання ювіляри та іменинники та їх друзі – одноклубники, всі присутні в залі не могли втриматись від хвилювання, вони  бентежили, хвилювали душу кожного,  їх зачитували з трепетом в душі та зі сльозами на очах …
        Цікавою сторіночкою свята стала жартівлива  лотерея, яку провела активістка клубу, хризантемова ювілярка Валентина  Іванівна  Данько.
     А щоб  ще підсолодити свято влаштували  «круглий солодкий»  стіл з пирогами, цукерками, тістечками та чаєм.
     Лунали дуже ліричні пісні !   Всі пісні були підібрані на замовлення самих ювілярів, це пісні їх молодості – мелодійні, задушевні… Й. звичайно ж, було спілкування - тепле, довірливе та щирі побажання:
Нехай добром наповнюється хата,
Достатком, щирістю і сонячним теплом.
Хай буде вірних друзів в ній багато,
А щастя  й  доля огорта крилом.
А весни будуть світлі, легкокрилі,
Не буде втоми лагідним рукам
Нехай здійсниться те, що не збулося,
І  добре серце не підкориться  рокам.
     Ведучими свята цього дня були  активісти клубу Надія Каленська та Алла Рощук й це їм гарно вдалося. 


     А після такого чудового свята  
 активісти клубу залишились ще на деякий час  - обговорити тему наступного засідання,  їм  так не хотілось розходитись  по домівках   ...

             Нехай добром наповнюється кожна хата …

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *