75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

19 грудня 2013 р.

З Днем Святого Миколая !

 

                            Шановні друзі !   Дорогі колеги !

Вітаємо Вас з Великим Святом – Днем Святого Миколая !  


        День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят в нашому житті.   В цей день кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. На приємні несподіванки чекає і юнь.
       Але не тільки діти та підлітки радіють цьому Величному  Святу – кожен із нас, дорослих, також  вірить в виповнення  своєї заповітної мрії, котру здійснити під силу лише Святому Миколаю ! Адже Святий Миколай - Великий Чудотворець усе життя присвятив справі милосердя  для душі й тіла дітей, больних та обездолених ...

      Бажаємо, щоб  кожному з Вас Святий Миколай  приніс подаруночки і саме ті, які кожен з нас бажає, на  які з нетерпінням чекає та сподівається. Одним -  смачні цукерки, тістечка та мандаринки, іншим - улюблені квіти чи книжки, а може - приємний поцілунок та його  другу половинку,  а  комусь,  просто, теплу щиру посмішку і хороше добре слово…                                                                 Нехай в серці кожного завжди горить  вогник радості  і  щастя !                                 Від щирого серця бажаємо Вам здоров’я міцного, успіхів в справах, добра,  благополуччя,  перемог в усіх Ваших починаннях та великої   духовної   благодаті ! 


Щастя, добра  та  злагоди, миру та процвітання             Вам і Вашим родинам !!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *