75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 жовтня 2012 р.

Семінар Всеукраїнський в Каланчацькій бібліотеці

                                                                                            До  100 - річчя Каланчацької бібліотеки

"Електронні ресурси - всім:   стратегія і тактика створення
 інтернет - центрів в піблічних бібліотеках України" -
Всеукраїнський семінар за такою тематикою проводився     влітку 2007 року на базі Каланчацької центральної  районної бібліотеки.



Гостинна каланчацька земля щиро вітала гостей  з Посольства США  в Україні та  представників майже всіх областей України - переможців конкурсу LEAP - IV.

Учасники семінару були запрошені в великий зал палацу культури,  де їх тепло привітали керівники району  за сприяння створення інтернет - центру в Каланчацькій центральній районній бібліотеці, за надання вільного доступу до всесвітньої мережі інтернет, який успішно працював на той  час  вже  більше трьох   років.  За  активну допомогу,  плідну співпрацю працівникам Посольства США в Україні В.С.Пашковій, О.О.Любінецькій, О.М.Шкурат  вручено подяки керівниками району. А силами працівників бібліотеки для гостей та учасників семінару показано театралізовану виставу - Оn-line казку для дорослих "Дом, где сбываються мечты" про створення, роботу, пороблеми, досягнення, цікаві  випадки та неординарних відвідувачів Інтернет - центру, все в доброзичливому, гумористичному та театралізованому поданні.    Гостей, колег з усієї України - переможців конкурсу "прийняли"  в   велику дружну сім"ю LEAPівців,  знайомство з роботою Каланчацької  центральної районної бібліотеки та Інтернет - центру, а далі  були ще  інші цікаві заходи...
                Спілкування, обмін досвідом, взаєморозуміння,    підтримка, листування з колегами через інтернет  й надвалі  з"єднуватимуть душі та серця, підтримуватимуть вогник  On  -  line спілкування та дружбу колег - LEAPівців з усієї   України !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *