75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

10 квітня 2012 р.

Приємна подія !

       
             В Каланчацькій центральній районній бібліотеці – дуже приємна подія !    В читальному залі  відбулась тепла зустріч колективу бібліотеки з почесними гостями – керівниками району та області.


         За дорученням Голови Херсонської обласної державної адміністрації, Голови обласної організації Партії регіонів М.М.Костяка до Каланчацької центральної районної бібліотеки завітали заступник голови Херсонської обласної ради Т.І.Федько, котра є заступником голови обласної організації Партії регіонів та депутат обласної ради, теж член Партії регіонів Олександр Миколайович Сидоренко, він є депутатом обласної ради уже шосте скликання, Голова Каланчацької РДА Г.В.Малишенко, Голова районної ради М.М.Шептура, в.о. начальника районного відділу культури і туризму РДА  О.П.Єфімова, редактор районної газети «Слава праці», заслужений журналіст України Г.Й.Єрмішко.
           Теплими словами вітання розпочала зустріч в стінах бібліотеки Галина Володимирівна Малишенко, яка, доречі, вже тривалий час є активним читачем нашої книгозбірні. Вона розповіла про добрі справи в районі, гарні починання, певні досягнення.


                                                    

      Тамара Іванівна Федько охарактеризувала суспільно – політичну ситуацію в області, розповіла про соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича. А Олександр Миколайович Сидоренко свій виступ построїв на порівняльних характеристиках, які свідчать про великий потенціал нашої держави та шляхах поступу вперед. Гості побажали колективу бібліотеки успішної реалізації намічених планів, стабільності та толерантності. Олександр Миколайович подарував бібліотеці комп’ютерну техніку.


          Працівники бібліотеки щиро дякували почесним гостям та сфотографувались на пам’ять.

1 коментар:

  1. Раді, що у вас побували такі щедрі гості із гарними та необхідними, сучасними подарунками!

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *