75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

5 березня 2012 р.

Лідери звітують про впровадження проектів


 28 – 29 лютого 2012 року в Києві відбувся заключний семінар «Лідер бібліотечної справи II».

 На семінар з’їхались всі дев’ятнадцять Лідерів з усієї України з презентаціями – звітуваннями про реалізацію свого проекту. Звітувала про реалізацію проекту «Бібліотека звітує перед громадою» й Надія Федкевич, директор Каланчацької ЦБС, вона виступила з презентацією впровадження проекту в програмі «Печа – куча».

Всі дев’ятнадцять проектів розвитку бібліотечної справи в Україні дуже цікаві, варті уваги на впровадження в бібліотеках України.

Учасники семінару прослухали курс Лідерства «Лідери, що будують партнерські стосунки» тренера Лариси Татаринової. Курс складався з п’яти модулей: трьох складових лідерства; фундамент для результатів,ефективні комуникації, процесс навчання, новостворений контекст бібліотечного сектору.

         Участники семінару працювали командами, представили свої дуже цікаві моделі бібліотек майбутнього "Бібліотека - 2022".

Далі було підбиття підсумків семінару, планування наступних кроків, вручення сертифікатів та нагородження його учасників.

Всі участники семінару висловили свої враження про його проведення, всі залишились в захваті від чіткої його організації, атмосфери тепла, турботи, доброзичливості, які панували протягом цих двох днів, щиро дякували організаторам та тренерам – Ярославі Титаренко, Олені Королюк, Олені Башун та Лариси Татариновій.


В процесі навчання, чотирьох семінарів, багатьох зустрічей група Лідерів так здружилась – стали справжньою командою, боляче було розставатись ,..
По домівках роз’їхались з новими планами, повні енергії та в пошуку нових ідей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *