75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

18 жовтня 2010 р.

Буккроссинг – це цікаво !

Буккроссинг дарує книзі свободу.

Каланчацька централізована бібліотечна система започатковує новий вид послуг, це Буккроссинг, що в перекладі означає „Вільний книгообмін”. Це дуже цікаво та корисно.


Буккроссинг – це неформальний книжковий клуб. Він знищує кордони простору і часу, координально змінює ставлення людей до читання і книжок.
Ідея проекту проста - звільнити книги з особистих домашніх бібліотек від марного стояння на полицях та пилу і перетворити весь світ у „Величезну бібліотеку для всіх”.
Бібліотеки нашої системи створили „безпечні столики, перегляди, полички”, на які учасники проекту можуть „відпускати” свої особисті книжки у вільну подорож.
Цей проект абсолютно некомерційний, добровільний, всі книжки розповсюджуються безкоштовно.


Шановні друзі ! Для того, щоб взяти участь у цьому цікавому та дуже корисному проекті - зробіть три простих речі:
- принесіть книгу, яку хочете звільнити, до центральної районної бібліотеки чи дитячу книжечку - до районної бібліотеки для дітей або бібліотеки - філії;
- знайдіть собі там книгу, яка подобається;
- повторюйте це багато – багато разів, запрошуючи до участі друзів, однокласників, сусідів, колег по роботі та знайомих. І вони Вам дякуватимуть !

Ласкаво просимо в наші бібліотеки ! Перші активісти в центральній районній бібліотеці вже поприносили свої книжки в буккроссинг, а досвідчений бібліотекар Інна Красновська знайомить активну чітачку Валентину Курильову з новими надходжненями.

Беріть участь в нашому Буккроссингу !


Директор ЦБС
Надія Федкевич.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *