75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

13 липня 2020 р.

Каланчацька ЦБС в акції "Сто тисяч книжок для сільських бібліотек"


    
     Шановні маленькі читачі та їх батьки!

     Каланчацька центральна бібліотека взяла участь у Всеукраїнському конкурсі Фундації Дарини Жолдак у співпраці з Новою поштою в рамках акції 100 000 книжок для сільських бібліотек.
    @nova.poshta.official в партнерстві з @foundDZ подарувала нашій бібліотеці яскраві та цікаві книги – казки з ілюстраціями українських художників. розраховані на дітей віком  до 12 років.
    Щиро дякуємо вам за підтримку маленьких відвідувачів наших бібліотек. Сподіваємося, що ці книги покращать дозвілля дітей та додадуть трохи позитиву у їхнє життя.
    Книжечки знайдуть своїх читачів в усіх бібліотеках Каланчацької ОТГ, в Хорлівській, Олексіївській і Новоолександрівській сільських бібліотеках та Каланчацькиї дитячих садочках «Сонечко» та «Казка».
    Звертаємо Вашу увагу, що всі книги мають доповнену реальність. Якщо родина має смартфон, дитина може скористатися інструкцією на звороті книги і оживити за допомогою спеціального мобільного додатку казку.
   Приходьте до бібліотек – книги вже чекають на наших відвідувачів.
   Й ось перші відгуки: «Малюки групи "Чомусики" Каланчацького дошкільного закладу № 1 "Сонечко" вдячні працівникам «Каланчацької централізованої бібліотечної системи» Каланчацької селищної ради Херсонської області за отримані книги від Фундації Дарини Жолдак у рамках проекту "Сто тисяч книжок для сільських бібліотек" при партнерстві з компанією "Нова пошта".
   Щиро дякуємо за чудові книги !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *