75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

11 березня 2020 р.

Вітаймо Жінку – берегиню роду!


      Святкове засідання учасників читацького об'єднання за інтересами Каланчацької селищної бібліотеки-філії Каланчацької централізованої бібліотечної системи відбулося напередодні найчарівнішого свята Весни й було присвячене її Величності Жінці! 
Вітаймо жінку – єдність протиріччя,
Серця свої складаймо їй до ніг.
У ній живе вся мудрість віковічна,
Вітаймо жінку – щастя оберіг!
     Все сміливішим стає поступ тепла. І хоча ще можливі несподівані березневі віхоли й заморозки, але весна йде, лине до нас сонячними променями і  бентежить душу світлими сподіваннями. В отій природній мінливості, у змаганні холоду й тепла, похмурості та ясності сьогодення є дивовижне свято – 8 Березня.
   Відзначати цей день прийнято у дружньому колі, з піснями, величальними здравицями на адресу прекрасного жіноцтва, віршами, квітами і жартами. Саме так відсвяткували Міжнародний жіночий день 8 березня учасники клубу «В колі друзів», що діє в Каланчацькій селищній бібліотеці, що розташована на території мікрорайону «Партизан».
    Ведуча засідання «Жінка – берегиня роду» бібліотекар Ольга Войтюк звертаючись до присутніх зазначила, що кожного року, коли сонце виходить на весняну орбіту і  від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові. Зустріч у клубі ми присвячуємо жіночому дню та віддаємо данину любові й захоплення тим, до кого звертаємося в радості і печалі – нашим бабусям, матерям, сестрам – берегиням нашого роду.
     Наймиліші, найзагадковіші, найпрекрасніші, найчарівніші жінки, добрі, ніжні, турботливі матусі і бабусі, учасниці клубу «В колі друзів», отримали  чудові музичні дарунки від ансамблю «Южаночка» під керівництвом Лідії Крайнової та Олександра Крайнова, дізналися історію виникнення Міжнародного жіночого дня, охоче взяли участь в веселих конкурсах та іграх.
    Олександр Крайнов окрім музичного вітання, обдаровував  учасниць святково заходу квітами, компліментами  та красно дякував прекрасній половині людства за доброту, щирість, ласку і  любов.
    На завершення ведуча Ольга Войтюк зауважила, що  8 Березня — це свято весни, натхнення, яскравих емоцій, краси, і прекрасних жінок, побажала всім  здоров’я дзвінкої криниці, хліба запашного з української пшениці, рум’янців від калини, щоб всі були щасливі кожної днини.
   Також бібліотекар висловила надію, що представниці прекрасної статі отримали незабутні враження і приємні емоції від святкової зустрічі в клубі «У колі друзів» та подякувала активних Л.К. Бруяко, Л.В. Крайновій та О. М. Крайнову за допомогу  в організації та проведенні святкового заходу.
                                Милі пані,
Хай зігрівають душу вам красою
Весни тендітні пелюстки,
І розливаються джерельною водою
Любові й щастя гомінкі струмки.
     Квітніть, шановні, на білому світі, як  троянди,  нехай сонечко вам сяє привітно, квіти всміхаються рясно, а роки хай будуть щасливі.
    Вас вітає сама весна!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *