75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

20 грудня 2019 р.

В Каланчацькій бібліотеці – книжковий карнавал …


   Елегантність. Витонченість. Шляхетність. Це перші слова, що зринають у свідомості після знайомства з виставкою  «Книжковий  карнавал» дбайливо оформленої  у відділі обслуговування  на абонементі Каланчацької центральної книгозбірні.

    Бібліотекар абонементу Лариса Шаваровська, людина з вмілими руками і нічим необмеженим польотом фантазії, тож і народжуються на книжкових полицях цікаві, дискусійні, яскраві, оригінальні виставки.

     Чарівні пані у гарних капелюшках, прикрасах, кринолінах  і пишних сукнях зручненько примостилися  на бібліотечних  поличках серед книжок в очікуванні карнавалу. Так колись з хвилюванням дожидали перших  звуків танцювальної мелодії на балах героїні  Джейн Остін, Шарлотти, Емілі та Анни Бронте, Люсі Мод Монтгомері, Олександра Дюма та Тадеуша Доленга – Мостовича.  Так само прагнуть щастя і любові їх більш сучасні посестри, героїні Ірен Роздобудько, Фредеріка Бегбедера та Харукі Муракамі.
      Якщо хочете потішити власну душу вишукано – романтичним чтивом – відділ абонементу  та «Книжковий карнавал» до Ваших послуг!
Приходьте, на Вас чекають!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *