75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

18 грудня 2019 р.

З днем Святого Миколая!


     Шановні друзі, колеги, користувачі, відвідувачі масових заходів, жителі громади !

    Каланчацька централізована бібліотечна  система  вітає Вас з днем Святого Миколая! Зі святом радості та щедрих подарунків! День Святого Миколая – це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку, адже так приємно знайти під нею подарунки. З приходом Святого Миколая кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.
      Сердечно бажаємо Вам, шановні, здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті. Щастя та злагоди Вам і вашим родинам! Нехай це свято наповнить Ваші будинки  теплотою і любов'ю,  а Ваше життя буде яскравим!  Нехай добрий Святий Миколай принесе благополуччя  у Ваші сім’ї та мир і процвітання рідній Україні.
    Зі святом Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *