75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

20 серпня 2019 р.

Нехай добро сторицею повернеться !


    Співпраця Каланчацької центральної бібліотеки та Каланчацької районної ради ветеранів поєднує багаторічна дружба та плідна співпраця.
    Й ось, днями, Голова ветеранської організації Надія Дмитрівна Куюн поділилася приємною новиною й бажанням через інтернет подякувати щирій, добрій, благородній людині – їхньому благодійнику та помічнику за підтримку та створення комфортних умов в приміщенні приймальні районної ради ветеранів.                             Сьогодні в районній раді ветеранів існує багато невирішених проблем. Надія Дмитрівна неодноразово зверталася до багатьох по допомогу …
   Лише людяність, щедрість душі й благородство помислів можуть спонукати до прекрасної справи, допомоги людям, особливо, якщо це стосується літніх людей, ветеранів, людей з обмеженими можливостями та людей з інвалідністю. Саме такої доброї душі є Олександр Васильович Лось – начальник Каланчацького відділення Новокаховської поліції.
   Його добру справу важко переоцінити, такі важливі та благородні вчинки варті добрих слів подяки та наслідування.
   Районна рада ветеранів, а це майже п’ять тисяч літніх людей, в особі  Голові Надії Дмитрівни Куюн щиросердно дякують Олександру Васильовичу за глибоке розуміння проблем та допомогу у проведенні ремонтних робіт приймальні, заміну дверей, вікна, встановлення навісної стелі, нових шпалер, а також придбання чудового сучасного обігрівача.
    Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі турботу, добро, любов, піклування.
     На жаль, зараз рідко знайдеш людину, котра згодиться безкорисливо допомагати іншим. Але завжди слід пам’ятати, що зроблена добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує.
   Надія Дмитрівна зауважила, що нам дуже приємно відчути, що ми потрібні, що нас поважають і пам’ятають про наш вклад в розбудову нашої держави. Вона наголосила, що це непоодинока допомога людям, це ще один «штрих» до портрета полковника нашої поліції Олександра Васильовича Лося.
   Висловлюємо Олександру Васильовичу свою пошану і вдячність за добру справу, бажаємо міцного здоров’я, миру, успіхів у всіх розпочатих справах, оптимізму, добра, благополуччя, нехай кожна хвилина життя буде щасливою.
   Щирі слова вдячності благородній людині! 
   Нехай добро, яке Ви даруєте людям, особливо стареньким – повертається до Вас сторицею!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *