75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

19 липня 2019 р.

Щедрий дарунок – Каланчацькій бібліотеці !


      Бібліотека  співпрацює  з  видавництвами вже багато років поспіль ...
      Днями Каланчацька центральна бібліотека отримала благодійну допомогу  від декількох видавництв, книжки – дуже гарні, ілюстровані, цікаві, на всі смаки та уподобання.     
 Пакунки з книгами були зібрані спеціально для нас – книгозбірень Каланчацької централізованої бібліотечної системи. І нам дуже сподобалося те, що ми у них знайшли.
Ці видавництва дуже молоді, засновані лише три - п'ять років тому, спеціалізуються на мистецьких виданнях для дітей та дорослих, за цей час  встигли видати майже по 50 назв книжок. Світ побачили твори перекладені з нідерландської, китайської, французької, іспанської, каталонської, італійської, норвезької, данської, німецької та англійської мов. Видавництва  також започаткували  кілька власних серій. Вони співпрацюють із сучасними українськими авторами і ілюстраторами та перекладають світову літературу на українську мову.
    Естети з насолодою почитають І та ІІ книги  антології  «Галерея чуття» - це видання, що об’єднує живопис, поезію та прозу. В ній  роботи талановитого художника Андрія Задоріна поєднані з текстами інтимної лірики українських письменників та з перекладами українською мовою вибраних 
поезій російської літератури. У емоційну основу книги покладені метафізика почуттів, взаємини між коханими людьми та тема пошуку щастя. 
 Але найбільше задоволення отримають маленькі відвідувачі наших бібліотек, адже  більша частина книг адресована саме їм.
    «Білосніжка» за братами Грімм, К.Т. Хао і П. Доменіконі «Чи скучила за мною твоя борода?», Міранда Імзіар «Амелія», Еллі Ірвінг «Ефект Матильди», Ф. Пульман «Рубін в імлі», Л. Бургіньон « Лілі та море», «Різдво Лілі», Ю.Лактіонова, Роман Рубін «Портрет малої Олі»  –  далеко не повний перелік подарованої літератури. 
    Дитячі видавництва жартома називають свої книжечки «дітками» й ми раді й дуже вдячні, що у нас поселяться  їхні викохані та виплекані  такі гарні «діточки».
      Колектив Каланчацької централізованої бібліотечної системи, користувачі дорослі й малеча щиро вдячні за чудовий благодійний внесок у фонд наших бібліотек!
    Бажаємо нашим благодійникам миру, добра, благополуччя, щоб всі ваші мрії здійснилися, кожен день був добрим, кожна справа успішною !
    Подальших успіхів у видавничій  діяльності!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *