75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

19 березня 2019 р.

У ФанКлубі - "Я - наречений".


     «Я – наречений» ...
    ФанКлуб «КіноПошук»  тримає слово! 

     Як і було обіцяно нашим глядачам ФанКлубу демонстрация фільму «Я – наречений» пройшла в понеділок, 18 березня.
    Постійні відвідувачі кінозалу знають, що колізія фільму розгорталася серед гарної  і доглянутої садиби суворого батька головної героїні, та ще й до того ж генерала у відставці.
  Симпатичний головний герой, красуня Алія, кумедний дідусь, поміркована матуся, вайлуватий брат, складні ситуації, смішні колізії, все сплелося в вузол і вийшла мила комедія, яка зразу ж захопила відвідувачів  «в полоні пристрастей, інтриги, хвилювання, роздумів та гумору».
    Перед початком фільму працівники центральної бібліотеки розповіли про фільм і його творців і запросили переглянути книжкову виставку «Вечір з кіно», яка оформляється за жанровим принципом, якщо минулого разу це були гостросюжетні трилери, то цього разу  це книжки про кохання вічне і одухотворене…
   Затамувавши подих відвідувачі ФанКлубу з великою насолодою переглянули  цю цікаву кінострічку.
  А потім майже всі звернулися до книжкової виставки, переглянули представлені книжки, дехто взяли додому, інші замовили підібрати їм до наступного відвідування бібліотеки.
   Як все ж таки цікаво, гарно, приємно димитися кінофільми разом, в колі друзів, на великому екрані !
  Наступний кіносеанс в четвер, 21 березня о 17.00.
  Ласкаво просимо всіх розділити з нами вечір у приємному колі кіноманів –переглянемо кінокомедію «В степах України».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *