75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

22 лютого 2019 р.

У «КіноПошуці» «Кто ты такая»


    Кіносалон ФАН-КЛУБ  «КіноПошук» в Каланчацькій центральній бібліотеці продовжує свою діяльність. 
    В літературно –мистецькій залі відбувся черговий кіносеанс. За запитами відвідувачів поціновувачі мистецтва кіно мали змогу переглянути мелодраму з елементами детективу«Кто ты такая».
  
   Сюжет фільму  побудований на реальних подіях. Режисер  фільму Володимир Басов.
   В південне приморське містечко під видом нового  дільничного направлено капітана Філіна з дорученням особливого значення. В місті процвітає корупція. Бал править мафія.  Міліція, митниця, прокуратура зв’язані злочинною круговою порукою. В перші ж дні перебування на посаді стається вбивство начальника митниці Граубе. Розслідуючи злочин дільничний викриває  продажну систему взаємостосунків кримінального угруповання. Хто був мозковим центром банди, яка запустила злочинні щупальця у всі сфери життя міста глядачі ФанКлубу «КіноПошук» вже знають…
    Фільм викликав жвавий інтерес та обговорення.
     До уваги відвідувачів  було оформлено виставку сучасних книг «Вечір з кіно» з використанням QR – коду, що дає посилання на профільні сайти спрощуючи доступ до потрібної інформації.
    По закінченню перегляду глядачів запросили до абонементу  центральної бібліотеки, де ознайомили з  сучасною літературою,  яку приємно почитати у довгі зимові вечори.
    ФанКлуб  «КіноПошук» працює над вдосконаленням  своєї роботи заради зручності глядачів  і запрошує поціновувачів кіно щочетверга о 17.00 до затишної літературно – мистецької зали на наступний сеанс. Пориньмо разом в комфортну атмосферу кінозалу!  Відпочиваймо разом!  До зустрічі наступного четверга! 

2 коментарі:

  1. А можна посилання на фільм, будь ласка?

    ВідповістиВидалити
  2. Шановний відвідувачу! Відкрийте своє ім'я, так зручніше й приємніше буде нам з Вами спілкуватися!

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *