75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 листопада 2018 р.

За чисте довкілля !


    За чисте довкілля в нашій громаді!
Колектив Каланчацької центральної бібліотеки  взяв активну участь в прибиранні опалого листя…
   Земля! Маленька блакитна кулька у безодні Всесвіту! Земля породжує джерельця і стрімкі потоки, трави і дерева. Вона тримає на собі океани, приймає дощі, сніги й тумани. Земля – це дім, у якому ми живемо! Дім, частиною якого ми є! І як ми будемо себе у ньому поводити, залежатиме наше життя.
    Вже стало доброю традицією  восени проводити прибирання прилеглої території. Від опалого листя та сміття працівниками Каланчацької центральної бібліотеки було прибрано територію біля головного  будинку культури, на першому поверсі якого знаходиться наша центральна книгозбірня.
     Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території  в нашій громаді та довкіллі – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості.
   Давайте долучатися до заходів благоустрою  не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».
   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *