75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

2 жовтня 2018 р.

Журавлиним ключем відлітають літа …


 Своє свято – День людей похилого віку,  День ветерана відсвяткували люди поважного віку, учасники читацького об’єднання «Спілкуймось!» в літературно-мистецькій залі Каланчацької центральної бібліотеки.
   Засідання клубу «Спілкуймось!» було присвячене людям досвідченим, мудрим. Учасники об’єднання  відклали всі свої буденні справи і завітали до книгозбірні.
   Організатори зустрічі та ведучі заходу Тетяна Петруненко та Любов Степко розпочали засідання з теплого привітання: «Щиро і сердечно вітаємо  вас  зі святом  осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Нехай буйні вітри обходять наші подвір'я, а радість і добро оселяться в наших домівках».
     В дарунок всім присутнім прозвучала пісня Олександра Пономарьова «На щастя, на долю».
    Далі ведучі продовжили: «Людська осінь, як і природа буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших – бабиним літом, у третіх –  суцільним присмерком , а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадії. Але перш, ніж настане осінь, перш ніж посивіє коса і згасне молодечий вогник в очах, у кожного з нас вже була весна і літо життя.
   Весна і літо …, як швидко вони спливають. І ось тихою ходою підступає осіння пора. Мудрі і багаті літами, шановні наші одноклубники. Все, що оточує нас – є результатом вашої невтомної праці. В усьому, до чого доторкнулися ваші руки, залишилася часточка вашої щирої душі.     
  Сьогодні ми маємо поважний вік і, звичайно, наше життя не обходиться без проблем, іноді непокоїть здоров'я, та з роками водночас приходить великий досвід та життєва мудрість». 
   На святі були присутні ювіляри, Одна з них –  Зафігурна Валентина Тимофіївна,  яка відзначила свій  поважний 70- річний ювілей.
   А керівник бібліотечного об’єднання Тетяна Петруненко продовжила: «Є ювілеї різні, та є одна з найкращих дат, коли святкує вся рідня і друзі, ваш ювілей - Вам 70! Летять роки і їм немає спину, за ними мудрості великий зміст. Сьогодні 70-десяту верховину здолали Ви, мов справжній альпініст. За пройденим не варто сумувати, попереду іще багато літ, хай щедрим буде ювілейне свято, здоров'я Вам на многая літ!.   
    Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що до вподоби квіти, даруємо у цей святковий день.
  Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла, бажаємо здоров'я, щастя й сили, радості земної і тепла. Прийміть музичне вітання від улюбленого Вами співака Олега Вінника –  «Ніч яка місячна».
  Ведуча свята Любов Степко наголосила, що не так давно відзначила свій день народження активний член клубу, прекрасна жінка, господиня, берегиня роду – Стринжа Любов Олександрівна і ми від щирого серця бажаємо:
Нехай добром наповнюється хата,
Достатком, щирістю і сонячним теплом,
Хай буде вірних друзів в ній багато.
Прихильна доля огорта крилом.
А весни будуть світлі, легкокрилі.
Не буде втоми лагідним рукам.
Нехай здійсниться те що не збулося,
 І добре серце не підкориться рокам!
 У подарунок для Вас привітання від Михайла Боярського «Все пройдет».
   Далі ініціативу вітань перехопила знов Тетяна Дмитрівна: «Свій день народження недавно відзначила наша мила, завжди усміхнена, весела Юлія Степанівна Кравченко. Кожен прожитий рік – це просто ще один оберт планети, який Ви пережили. Кількість цих літ в житті людини не має значення, бо вага Вашого життя не в літах, а в тих миттєвостях щастя та добра, які Ви принесли в світ. Тож хай за плечима прожиті літа, а Ви все молода для нас, невтомна, лагідна, завзята. Бажаємо не знати бід, не відати смутку і печалі, і хай іще багато літ Вас надихають світлі далі!»
   У подарунок для Юлії Степанівни прозвучало музичне вітання від її улюбленого співака  Сергія Лазарева «Пополам».
  Ведуча святкового дійства Тетяна Петруненко розповіла, що день народження відзначила шановна Людмила Степанівна Пшенична й сказала: «Ми бажаємо Вам, шановна Людмило Степанівно, міцного здоров'я, безмежного щастя, завжди бути у тонусі і дарувати близьким та рідним побільше усмішок та радості.
Журавлиним ключем відлітають літа,
але серцем своїм
Ви завжди молода,
хоча юність повернути не в змозі.
Хай калиновий кущ щедро квітне в дворі , солов "і
Хай щебечуть грайливо, і щоб сонце сіяло ще довго вгорі, і жилося щоб мирно й щасливо».
А в подарунок вітання від Олега Вінника «Я піду в далекі гори».
   Наступну вітали з Днем народження Кохан Любов Михайлівну.
Ведуча наголосила: «Ми, всі члени клубу «Спілкуймось!» від щирого серце Вам бажаємо : «Нехай у Вашім домі щастя буде, і сил прилив, немов потоки рік. Нехай життя цвіте і поважають люди, і довгим , як століття, буде вік. Нехай добро щоднини прибуває, як струмінь чистої джерельної води. Хай зло далекими стежками обминає, а радість поруч йде завжди. Нехай життя квітує буйним цвітом, а День народження приходить знов і знов, і доля хай дарує з кожним роком благополуччя, щастя і любов.
А ще приймайте вітання від ансамбля «Самоцвіти» - «Все, что в жизни есть у меня».
    Ведуча Любов Степко  привітала з Днем народження Марченко Ольгу Георгіївну й сказала: «Від щирого серця, від усієї душі бажаємо щастя Вам на віки. Хай будуть із Вами здоров 'я та сила. Хай доля буде ласкава і щира. Щоб ніколи не знали Ви втоми, хай мир і злагода будуть у домі. Хай Господь дарує надію й тепло на довгі літа, на щастя й добро. 
 Приймайте у подарунок музичне вітання у виконанні  Утесова «Как много девушек хороших» - вашу улюблену пісню.
   Свій день народження  зустріла у розквіті сил, збагачений життєвим досвідом  й Супрун Ніна Олексіївна.
  Одноклубники їй побажали: «Тож нехай стежина Вашого життя в'ється по висхідній до досягнення поставлених цілей, нагороджуючи Вас всіма земними благами.Прийміть від нас щирі вітання і найкращі побажання міцного здоров'я на довгі роки, великого людського щастя , добра, благополуччя, щасливого довголіття. У подарунок - музичне вітання від Олега Вінника «Ніно».
    Продовжили список іменинниць наші шановні Любов Олексіївна Бабич та Надія Павлівна Куць. Ведуча свята Тетяна Петруненко побажала: «Ще небо хмарами не вкрите, ще так прозоро сяють роси, а вже по ліву руку — літо, а вже по праву руку — осінь. Ще очі блиску не позбулись, ще серце жити не стомилось, а вже по ліву руку - юність, а вже по праву руку - зрілість. А час летить нестримно далі й душа немов би молодіє, по ліву руку всі печалі, по праву руку всі надії. Життя не зміряти літами, бо жити — то важка наука... Хай буде щастя завжди з Вами по ліву і по праву руку! 
   Приймайте, шановні,  музичне вітання від Олега Вінника, для Вас звучить пісня  «Счастье».
   Свій День народження відзначила  Ольга Степанівна Куракіна  та Тюріна Галина Нікандрівна зустріла свій 75 річний ювілей.
   А ведучі звернулися до винуватців свята: «Прийміть від нас вітання щонайкращі,  бажаємо здоров'я, щастя і добра.
Пливуть роки - не стримати нічим,
У полі вітер повільніше віє: Хай в серці сум розвіється як дим,
Душа нехай ніколи не старіє, І віра щоб не згасла у добро, в житті, нелегкім,
Хай ніхто не заздрить,а в домі затишно було.
Для Вас - музичне вітання від Євгенія Мартинова  «Встреча  друзей».                 
    Днями зустрів свій 70 - річний ювілей наш шановний Віктор Васильович Феденюк. Керівник клубу привітала його словами: «Минули , наче мить десятки літ, вони – як дощик по тоненькій шибці, вони – як ніжний яблуневий цвіт, вони – як тонкі струни в першій скрипці. Тож хай той цвіт повік не облітає. Нехай струна співає, а не рветься, хай доля не скупиться на літа, хай Божа благодать панує в серці. А ці краплини долі золотої нехай впадуть дощами вдячності й поваги. Бажаємо наснаги молодої, Від Бога – щастя, від людей – поваги. 
   Приймайте у подарунок музичне вітання від Олександра Малініна «Берега».
   Далі ведуча зауважила, що сьогодні, 1 жовтня в День людей поважного віку відзначає свій день народження наша шановна Марія Анатоліївна Топіха. Тож вітаємо Марію Анатоліївну такими словами: «Ми від щирого серця бажаємо Вам щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм та душевними зустрічами. 
    Щастя і радості Вам у домівку, здоровя і благополуччя всій вашій родині. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!
Приймайте музичне вітання у виконанні дуету «Сіла птаха».
     Тетяна Петруненко на закінчення заходу наголосила: «Ми хочемо, щоб у вас не лише сьогодні, а й завжди був хороший настрій. Щоб кожен день додавав бадьорості, щоб сонячне проміння зігрівало серця, а наші слова подяки возвеличували. Ми раді, що сьогоднішнє свято відбулося, і ми могли висловити все, що відчуваємо до вас: свою повагу, шану, гордість, ніжність, відданість любові. Але це лише слова лише крапля в морі. Наш обов’язок перед вами куди більший.
 Нехай для Вас же сонце світись
І квіти ніжності цвітуть
Нехай в добрі у щасті й мирі
Усі роки ваші пройдуть!
  Читацьке об'єднання поповнилося новою учасницею. Нею стала Лідія Романівна Кишиневська. Ведучі тепло привітали Лідію Романівну й радістю прийняли в свій великий та дружний колектив.
   Ще довго лунали вітання з святом та днями народження, пісні, вірші, жарти, ще довго частували та пригощались одноклубники чаєм зі смаколиками…
     Шановні учасники читацького об’єднання «Спілкуймось!» прийміть й від директора та колективу бібліотеки найщиріші вітання та найкращі побажання – Миру!  Міцного здоров’я! Затишку у Ваших домівках! Злагоди в родині, тепла та благополуччя!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *