75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

5 вересня 2018 р.

Подаруй бібліотеці книгу!

  
     Чи хтось буде заперечувати, що хороша бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту?!        Мабуть, ні.  Поки живе бібліотека – живе народ, адже вона – карбниця всіх баатств духу людського. Вона здатна змінити життя, бути найкращим другом, порадником  і наставником.
    У книжці можна знайти однодумців, з цікавою книгою можна гарно провести вечір, не почуватися одиноким, відпочити після важкого трудового дня, дізнатись багато цікавого та корисного, поповнити свої знання з будь-якої галузі знань, поринути в минуле, помандрувати в майбутнє … 

     Доброю традицією стало дарувати бібліотеці книги з домашніх книгозбірень, а це означає дарувати читачам, відвідувачам книгозбірні, односельцям хвилини гарного настрою, нову інформацію, зустріч з чудовою книжкою, цікаве спілкування…
   Ми завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані  книги, бо впевнені – вони обов’язково знайдуть свого  читача і стануть важливою частинкою нашого великого, цікавого і змістовного фонду. Факт надходження дарів у бібліотеку - це показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті.
     2018 рік не став винятковим для наших активних односельців.
З початку року поділилися улюбленими книжками з своїх домашніх бібліотек наші односельці: Каленська Надія Михайлівна, Холодир Микола Терентійович, Безугла Ольга Юріївна, Сухачевський Олександр Миколайович, Глушкова Таїсія Павлівна, Стародубцева Катерина Василівна, Смірнов Леонід Вікторович, Пшенична Людмила Анатоліївна, Прудка Людмила Григорівна, Пелешок Галина Володимирівна, Маслова Олександра Юріївна, Авраменко Олександр Вікторович.
    Працівники бібліотеки, відвідувачі щиро вдячні всім, хто відгукнувся та взяв участь в акції «Подаруй бібліотеці книгу!» і став дарувальником.
   Будемо вдячні  і тим, хто збирається долучитися до акції. Зробіть добру справу – і Ви збагатите свій духовний, культурний рівень. Це так просто й так приємно  – дарувати!
    Подарунки приймаються в будь-якому підрозділі нашої бібліотеки. Наш контактний телефон (05530) 3-14-40,  
Е-mail: kalanchak.biblioteka@gmail.com
  Щиро дякуємо та чекаємо на нові імена небайдужих односельців!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *