75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

21 вересня 2018 р.

Інноваційні заходи – до уваги відвідувачів


                   
     Впровадженню інновацій Каланчацька центральна бібліотека приділяє особливу увагу. Бібліотекарі відділу обслуговування користувачів та інформаційних технологій, презентаційної та видавничої діяльності завжди в пошуку, завжди на вістрі часу. 

    До Всеукраїнського Дня бібліотек побачили світ, а сьогодні ми  презентуємо нові літературно-краєзнавчі видання:
- бібліографічна подорож «Вулиці рідного селища».
- збірник поезій місцевих літераторів «Римованим словом прославимо край наш таврійський».
-  збірник поезій «Я не вернусь …»  О.С.Чурая…   

   В залі абонементу обслуговування дорослих та юнацтва представлені книжкова виставка-порада  «Рецепт посмішки у читанні хороших книг», яскраво оформлена, відразу привертає увагу відвідувачів,  книжкова  виставка-загадка «Книги-сюрпризи від бібліотекарів».
     В літературно-мистецькій  залі оновлено та доповнено  краєзнавчу виставку «Пишаюся тобою, мій рідний край!». Запрошуємо ознайомитись - чудові краєвиди, визначні місця нашого краю, нам є чим пишатись! Тут знайдете дуже багато цікавого матеріалу з історії краю та рідного селища, до вашої уваги папки-досьє та цікаві фотографії…
    Оформлена виставка  – інформація «Знатні люди Каланчацького краю», може саме на цій виставці Ви знайдете інформацію про себе, свою родину, своїх друзів чи знайомих … Пірнете в історію знайомих вам родин, династій, окремих знатних людей Каланчацької громади та району.
    Діє Акція-рекомендація «Що почитати перед  сном» – представлена сучасна художня література на всі смаки та уподобання.
    А  ще запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в Буккроссингу ! Це безкоштовний обмін книжками… 
    Якщо потребуєте Ви, чи Ваші рідні, ми обслуговуватимемо Вас на дому чи місцем тимчасового перебування.
   Відвідувачів книгозбірні запрошуємо приєднатися до учасників  клубів «Старшокласник», «Дивослово», «Спілкуймось!». Тут завжди людно, цікаво, пізнавально та захоплююче. На Ваше бажання створимо нові клуби та об'єднання за інтересами.
     До уваги відвідувачів Книга Пошани кращих читачів. Книга Пошани у 2018 році поповнилася багатьма новими іменами …
    Приходьте до бібліотеки, тут ви обов'язково знайдете заняття для душі, цікаві для вас книжки, клуб чи об'єднання за інтересами, хобі, змістовне спілкування та цікавий відпочинок.
   Ласкаво просимо до бібліотеки !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *