75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

25 червня 2018 р.

Святкова дата нашого життя...


  В літературно-мистецькій залі  Каланчацької центральної бібліотеки знов святково та урочисто, людно та весело – це учасники читацького об'єднання людей поважного віку «Спілкуймось!»  святкують свої ювілейні дати та дні народження, які відбулися у другому кварталі року. 
  День народження – свято,  яке із нетерпінням чекають усі    і дорослі, і малі, чекають завжди – восени й взимку, весною й літом, чекають та зустрічають по-різному – з гостями й без гостей, з подарунками й квітами, вітаннями, несподіванками й сюрпризами й без них…
  День народження …
  Цього дня іменинники отримують найбільше уваги  від своїх близьких, рідних, знайомих та друзів. А ще в цей день кожен сподівається отримати у подарунок те, про що мріяв цілий рік. Зазвичай день народження святкують вдома чи в кафе. Працівники центральної бібліотеки вирішили зробити приємний сюрприз гуртківцям клубу «Спілкуймось!» і довести, що у книгозбірні  можна не тільки читати чудові книжки, журнали, малювати та робити поробки, грати в шахи та шашки, переглядати відео-фільми чи "зависати" в інтернеті, а ще й  святкувати  ДЕНЬ СВОГО НАРОДЖЕННЯ!
    День народження – чудовий привід зібрати друзів,  аби весело та приємно провести час!
   Як планувалося – та й відбулося ! В бібліотеці зібралися вірні друзі для приємного спілкування. Ведуча свята, керівник клубу «Спілкуймось!», Тетяна Петруненко підготувала для кожного неповторний сюрприз. А бібліотекарі Олена Гриценко та Наталя Яковлєва  допомагали і звеселяли присутніх.
      6 квітня відзначила день народження наша шановна активістка, волонтер районної організації Товариства Червоного  Хреста України  Степко Любов Дмитрівна. Учасники об'єднання  від щирого серця привітали одноклубницю та побажали великої  любові, радості і величезного щастя в житті! Сказали: «Нехай Вас завжди оберігає удача, а Ваші очі світяться від радості і душевного спокою. Будьте ж такою чарівною, усміхненою, чуйною. Хай сміється доля , як калина в лузі, будуть завжди поруч Ваші рідні й друзі. Тихо, як струмочок, хай роки спливають, вітру й урагану ніколи не знають. За справи  хороші  хай люди шанують, а віра й любов завжди поруч крокують. Хай завжди веселістю повниться хата, родина вся буде здорова й багата!»
   18 квітня відзначила свій день народження шановна Віра Миколаївна Полох. Ведуча від імені учасників клубу звернулася до колежанки: «У радісний і світлий день Вашого народження бажаємо Вам щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! 
 Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм та душевними зустрічами. Щастя і радості Вам у домівку, благополуччя всій Вашій родині, натхнення і творчості для душі!  Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце !»
   А Тетяна Дмитрівна продовжила: «10 травня зустріла свій 75 –й ювілейний день народження наша шановна Алла Миколаївна Козачок. І ми від щирого серця бажаємо здоров’я від чистих джерел, безмежного щастя від власної долі. Хай успіх і достаток сиплеться немов вишневий цвіт. Нехай радість дарують будні і свята.
Хай кожен день дарує радість, нехай про Вас забуде старість,
Хай серце зігрівається любов’ю, хай радує веселий , добрий світ,
Натхнення, щастя, спокою, здоров’я, добробуту і довгих літ!»
     А першого червня відзначила  свій день народження  шановна Зінаїда Юхимівна Тишнюк.
Керівник об'єднання, ведуча заходу звернулася до іменниці: «Від щирого серця ми Вам бажаємо здоров’я з роси та води, довгих та радісних років життя, поваги та любові  від близьких та рідних.
Якби зібрати всі слова земні, ми вибрали б прості і невисокі, щоб Ваші дні трояндами цвіли і не приходила ніколи одинокість !»
     Далі друзі по інтересам, одноклубники вітали наступну іменицю. «10 червня завітав день народження до Надії Юхимівни Кушнір…  Нехай сьогодні наші привітання у серці Вашому залишать добрий слід.
Отож прийміть найкращі побажання здоров’я, щастя та багато літ.
Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей,
Найкращі всі , що до вподоби квіти, даруємо Вам у цей святковий день!
Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла.
Бажаємо Вам радості земної  і великого безмежного тепла!».
    І зовсім недавно, 18 червня відзначила свій день народження наша шановна Лідія Єгорівна Дем’янова.
    Ведуча святкової програми – Тетяна Петруненко звернулася до імениниці: «Усім серцем, з радістю бажаємо море квітів і пісень, ласкавих і привітних слів, веселих, безтурботних днів. Хай пливе щасливо  Ваш життєвий човен, і минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, то найголовніше у людськім житті.
Нехай в душі горять іскринки радості  й бажання, нехай не знає серце горя, а тільки щастя і любов!» 
    Протягом  усього свята всі вітання іменників супроводжували відео поздоровлення на замовлення самих винуватців свята.
   Кожне клубне засідання відбувається в невимушеній, теплій  обстановці, кожен учасник має змогу поділитися своїми враженнями, думками. А саме в день народження, де як не в бібліотеці, кожен іменинник може отримати масу сюрпризів, несподіванок, мільйон теплих слів та побажань.
    Зустріч  пройшла у затишній і теплій атмосфери, де всі запрошені почували себе комфортно, гарно, святково. Одержали заряд бодрості та енергії, відчули тепло та невимушеність, доброту та щастя.
   Довго не розходилися по домівкам… Ще довго лунали з літературно-мистецької зали вітання, вірші-присвяти, задушевні пісні…


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *