75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

15 травня 2018 р.

А в нашій Новопавлівській бібліотеці ...


    Новопавлівська філія – очима колег та відвідувачів…
    Сьогодні з метою надання методичної, практичної допомоги та перевірки роботи Новопавлівську бібліотеку – філію відвідали директор Каланчацької централізованої бібліотечної системи Надія Федкевич та методист Валентина Бабічева.  
    Бібліотекар філії – Тетяна Жук працює в книгозбірні менше року, не є фахівцем бібліотечної справи, але взялася до роботи дуже завзято, є перші гарні починання,
планує вступити до Херсонського училища культури, мріє зробити Новопавлівську сільську бібліотеку-філію кращою в Каланчацькій об’єднаній територіальній громаді. Й, дивлячись, на її починання та задуми –
віримо, у неї все    одержиться. Молодість, творчий запал, ентузіазм дадуть гарні результати.
  Сільська книгозбірня знаходиться в центрі села, займає чотири просторі кімнати: абонемент для дорослих, юнацтва та дітей, читальний зал, інтернет-центр та фойє.  
  Інтернет-центр створено ще у 2010 році по програмі «Бібліоміст» Ради Міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX ) та налічує 3 комп’ютери, сканер, принтер. Інтернет-центр створено за проектом, який Каланчацька централізована бібліотечна система виграла першою в Херсонській області долучивши до проекту Нопавлівську філію – завдяки активній життєвій позиції та підтримці сільського Голови В.В.Трубі.
  Доречі, й зараз, Віктор Володимирович активно підтримує свою сільську бібліотеку й допомагає, чим може. Й починає він свій робочий день тепер вже в.о.старости села Новопавлівка  саме з бібліотеки… Недарма над входом до книгозбірні написано «Дім мудрості».
   В бібліотеці оформлені гарні привабливі книжкові виставки та розгорнуті полиці літератури.
   Послугами бібліотеки користуються всі жителі невеликого села і не тільки. Залюбки книгозбірню відвідують гості села, люди, що у відрядженні. Новопавлівська сільська бібліотека – філія задовольняє будь-які запити користувачів, проводить разом з сільським будинком культури цікаві інформаційні та розважальні заходи.
   В книгозбірні постійно працюють два клуби за інтересами: «Афродіта» для юнацтва та «Барвінок» для маленьких відвідувачів.
  В бібліотеці зустріли  в.о.старости села  Новопавлівка Віктора Володимировича Трубу. Віктор Володимирович задоволений роботою бібліотеки, висловив плани щодо ремонту приміщення, опалювальної системи та оздоблення новими меблями, деякі побажання.
  Побажаємо успіхів !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *