75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 квітня 2018 р.

Вітаємо друга бібліотеки з нагородою!


     Пишаємось своїми читачами та друзями ! 
     Днями  в Херсонському обласному драматичному театрі ім. М.Куліша відбулося святкування 100-річчя з дня утворення Товариства Червоного Хреста України. 
   На святкуванні були відзначені кращі керівники та активісти районних організацій Товариства Червоного Хреста України в Херсонській області. Але кращою з кращих була визнана голова Каланчацької районної організації, активний читач з багаторічним стажем, член бібліотечної ради Каланчацької центральної книгозбірні, керівник бібліотечного об’єднання людей поважного віку «Спілкуймось!» й, просто, давній друг,  помічник бібліотеки й прекрасна людина Тетяна Дмитрівна Петруненко.
   У Тетяни Петруненко,  дуже багато посад та захоплень, які вона виконує на громадських засадах. Вона відгукується на всі прохання, очолює громадські організації, залюбки виконує громадські доручення, зустрічається з дітьми та молоддю, передає свій досвід, вчить патріотизму та доброті… Її почесна безкорисна праця, вчинки, життєва позиція, оптимізм та доброчинність варті наслідування.
   Тетяні Дмитрівні – єдиній активістці з Херсонщини вручена вища нагорода Товариства Червоного Хреста України  «Почесна відзнака».
   По приїзду в Каланчак, Тетяна Дмитрівна зразу ж завітала до центральної бібліотеки, поділилася враженнями про святкування 100-річчя Товариства Червоного Хреста України та  … дозволила сфотографуватися.
     Пишаємось дружбою з Тетяною Дмитрівною, радіємо, що серед наших користувачів є такі чудові люди – громадські діячі, активні, щиросердні, добрі, високо відповідальні…
   Вітаємо Вас, шановна Тетяно Дмитрівно, з почесною нагородою, бажаємо подальших успіхів в благородній справі – творити людям добро!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *