75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

25 квітня 2018 р.

Новокиївська філія – в екологічному десанті...


Турбота про природу – турбота про самих себе!
Активну участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля!» взяла Новокиївська сільська бібліотека - філія Каланчацької ЦБС. 
    Екологічний десант пройшов з великим ентузіазмом, з натхненням, весело й бадьоро. Бібліотекар філії Світлана Частило разом з активом книгозбірні, активними відвідувачами залюбки прибрали тириторію прилеглу до бібліотеки від гілок, опалого листя та іншого сміття, висадили дерева, декоративні кущі та квіти.
  Як зауважила бібліотекар філії Світлана Частило, упорядковування та приведення до належного естетичного стану території  в нашій громаді та довкіллі – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості».
  Екодесант пройшов під гаслом «Турбота про природу – турбота про самих себе».
     Бібліотекар філії висловила щиру вдячність своїм активним відвідувачам, які прийшли на допомогу –  багатодітній родині  Івкових: батькові Олександру, мамі Ганні, їх дітям – Кірі, Назарчику, Ладі, а ще велика подяка учаснику АТО Кислицькому Віктору,  які не залишилися байдужими, відгукнулися і залюбки попрацювали, адже ми тільки разом можемо зберігати та примножувати красу рідного краю.
     Давайте долучатися до заходів благоустрою  не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».
   Всеукраїнська акція «Чисте довкілля» нехай стане нормою нашого повсякчасного життя !!!
  Нехай земля квітує всюди, природу збережемо, люди !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *